Clanul: sezonul 4 episodul 12 din 6 Mai 2024

Macelaru reuseste sa scape chiar inainte ca Magda si Sofia sa vina pentru a-l confrunta, cele doua par sa dea dovada de o putere extrema care poate infrunta orice pericol, Sergiu este lasat liber dupa ce Costoiu le ordona celorlalti ca el sa fie eliberat si il ameninta ca nu cumva sa faca vreo eschiva pentru ca nu are sa il ierte iar primul glonte la el o sa intre in corp.

Pelicanu isi pune hainele noi si se pregateste pentru marea confruntare dar si pentru razbunarea lui Iulica, acesta nu mai are nicio alta optiune decat sa iasa din ascunzatoare si sa o omoare pe Magda cea care i-a curmat viata prietenului sau cel mai bun, insa lucrurile se schimba odata ce el ajunge dar este impuscat de Macelaru’ care apare pe neveste in decor.

Clanul sezonul 4 episodul 12 online 6 Mai 2024

Echipa lui Costoiu are de gand sa intre peste Bebe unde este ascuns, totusi nu stiu ce se intampla de fapt intre cei doi fosti soti, Bebe se foloseste de propriul copil, Florinel pentru a nu fi ucis acesta este si singurul motiv pentru care cele doua femei inca nu i-au curmat viata Diamant primeste o a doua sansa la viata si este scos din propria-i casa de catre Magda.

Actiunea total neadecvata intreprinsa de catre Macelaru in ceea ce priveste comisarul are consecinte grave, punand familia acestuia in situatii periculoase care le pot pune viata in pericol, in acelasi timp, se desfasoara doua scheme de razbunare distincte: una in care Bebe isi cauta propriii vinovati pentru arestarea fiicei sale si rapirea fiului sau, iar cealalta ascunsa este pusa in miscare de Pelicanu, care isi urmareste propriul plan de actiune. Asadar aici, va invitam sa urmariti impreuna Clanul in fiecare seara de luni. Clanul sezonul 4 Episodul 12 disponibil spre vizionare pe www.blogulmeu.net difuzat astazi, luni 6 mai 2024 de la ora 20.30 la cateva momente dupa telejurnal si meteo.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!