Clanul: sezonul 4 episodul 10 din 22 Aprilie 2024

Brandusa nu se dezminte din a se razbuna pe David, considerandu-l un tradator iar pentru Dima este in stare sa faca orice asta pentru ca a fost ucis iar comisarul nici macar nu si-a cerut scuze de la parintii lui si pamantul se va opri pentru ea daca nu elimina raul si ii este clar ca ei nu o vor face asta ca nu are de ales si trebuie sa o faca personal, Tudor sare in focul armei si reuseste sa o calmeze insa totul doar pentru cateva momente caci lucrurile se complica tot mai mult.

Pelicanu’ se bucura de reusita sa, iar Iulica este dezamagit ca a ajuns sa-i care iubita in spate iar el profita de ea, Brandusa recunoaste ca singurul moment din viata ei cand a fost cineva a fost cand a iubit-o Dima dar a avut David grija sa il ia aducand-o inapoi stearsa si fara valoare iar el este tinta ei principala acum, dupa cum toata sectia il ridica in slavi inainte de toate.

Clanul sezonul 4 episodul 10 online 22 Aprilie 2024

Costoiu intervine si spune ca nu a fost lipsita de valoare si fara ea s-ar fi ales praful de brigada lor, orice insistenta a lui nu pare sa o convinga insa o strategie prin care isi recunoaste vina are sa calmeze intreaga situatie, in acelasi timp Bebe pare sa se bucure de compania fiului sau insa nu mai este acasa ci retras intr-o alta zona nestiuta momentan de nimeni.

Actiunea total neadecvata intreprinsa de catre Macelaru in ceea ce priveste comisarul are consecinte grave, punand familia acestuia in situatii periculoase care le pot pune viata in pericol, in acelasi timp, se desfasoara doua scheme de razbunare distincte: una in care Bebe isi cauta propriii vinovati pentru arestarea fiicei sale si rapirea fiului sau, iar cealalta ascunsa este pusa in miscare de Pelicanu, care isi urmareste propriul plan de actiune. Asadar aici, va invitam sa urmariti impreuna Clanul in fiecare seara de luni. Clanul sezonul 4 Episodul 10 disponibil spre vizionare pe www.blogulmeu.net difuzat astazi, luni 22 aprilie 2024 de la ora 20.30 la cateva momente dupa telejurnal si meteo.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!