Cele mai platite locuri de munca in 2017

joburi 2017Daca pentru voi nu conteaza asa mult vacantele sau timpul liber si doriti sa lucrati mai mult timp castigand astfel mai multi bani,  aceste locuri de munca sunt perfecte pentru tine.

Aproape toata lumea vrea sa faca mai multi bani, nu? Intr-un studiu recent realizat de Glassdoor, aproape 7 din 10 persoane considera salariul o prioritate atunci cand aplica pentru un loc de munca.

1. Manager IT
Rolul unui IT manager, va fi sa coordoneze și sa ofere consiliere intreprinderilor cu privire la activitatile legate de calculator si modul in care acesta ii poate ajuta sa funcționeze mai bine, va trebui, de asemenea sa supravegheze dezvoltarea si proiectarea sistemului.

Acest loc de munca se estimeaza ca va creste cu 15% in următorii 10 ani, potrivit Biroului de statistica a muncii.

2. Manager strategic
Procesul de management strategic implica analiza deciziilor de afaceri eco-funcționale inainte de punerea lor în aplicare. In calitate de manager strategic, aveti practic misiunea de a ajuta compania sa creasca si sa fie profitabila, care implica de obicei urmatoarele sarcini:

  • Analizeaza punctele forte si punctele slabe interne și externe.
  • Elaborarea de planuri de actiune.
  • Executarea planurilor de actiune.
  • Evaluarea in ce masura planurile de studii au fost incununate de succes si de a face modificari atunci cand rezultatele dorite nu sunt produse.

3.Manager de farmacie
Ca manager de farmacie veti fi responsabil pentru producerea, prepararea si eliberarea rețete-i asa cum a fost prescrisa de catre medic, fie el medic dentist sau terapeut fizic, in conformitate cu practicile adoptate ale profesiei.

4.Avocat
Ca avocat veti sfatui si eventual reprezenta persoane fizice, companii și/sau agenții guvernamentale pe probleme juridice si dispute.

error: Content is protected !!