Ce faci? Ești bine? Ea e bine? O iubesti? Te iubește? Sper că da …

❤ Sper că te iubește mai mult ca mine …Sper că e mai buna ca mine de o mie de ori…Sper că e mai frumoasă și mai inteligentă ca mine ….Știu că e mai aproape de tine și că vă iubiți….Poate acum o strangi la piept…Poate o săruți….Și îi spui că o iubești mai mult decât orice pe lume…. Niciodată să nu îi dai drumul…E o fata superbă care te înțelege și care are părinți cu care sa te înțelegi foarte bine…Eu nu am avut toate astea …

Nu contează…Tu să fi fericit alături de ea …Poate o să vă clădiți un viitor…O să vă căsătoriți…O să aveți copiii….O să aveți o familie frumoasă….Asta îmi doresc pentru tine… Apropo…Îți mulțumesc pentru că ai fost lângă mine când nu aveam cu cine vorbi ….

Indila - Love Story
foto: Indila – Love Story

Îți mulțumesc că nu mai lăsat la greu ….Și îți mulțumesc că m-ai iubit și că mai prețuit ca pe o comoara….Inca te iubesc …Dar de data asta Știu că nu te vei mai întoarce la mine….Și nici nu as vrea să te mai întorci pt că nu as vrea ca noua ta iubita sa simtă ce e dorul de cineva drag …Eu Știu ce înseamnă…..

 

Nu ii doresc și ei asta ….E o fata norocoasa că te-a găsit …Și îi mulțumesc din tot sufletul că nu te-a lăsat singur …Și te rog nu te gândi la moarte….Nu e bine pentru tine ….Nu îți mai face rău singur … Pentru că inimioara ta nu ar mai suporta sa mai ajungi la spital ….

 

Și nu te mai gândi la mine ca o fosta iubire … Gândește la mine ca la ceva bun sau rău care a luat parte la toate momentele tale frumoase …..Va iubesc copii mei să fiți fericiți împreună și să vă de-a Dumnezeu tot binele din lume ❤

error: Content is protected !!