Casa iubirii Sezonul 3 Episodul 35 din 18 Februarie 2024

Prin urmare, a surprins trei cuvinte din discutia dintre Giuly si Robert in camera rosie si a reactionat instantaneu, saltandu-se in sus de parca ar fi fost vorba despre ea, insa in momentul in care ea era in camera rosie cu Patrick discutia a fost strict despre altcineva, iar in casa baietilor a procedat la fel, atunci cand am remarcat ca are o fire extrem de razbunatoare, iata dovada, dupa ce s-a comportat destul de nepotrivit cu Bianca, iar Bianca a ramas extraordinar de calma si decenta, Larisa inca pastreaza resentimente fata de ea, nu mai doresc sa discut despre ea, caci uite cum ii cresc eu voturile.

Indiferent daca Bianca ar putea dovedi ca este falsa sau chiar daca ma irita cand o aud vorbind interminabil, folosind in acelasi timp, intr-un fel in fiecare fraza prefer totusi sa fie Bianca mai votata decat Larisa si imi doresc cu ardoare ca Robert sa ajunga cu ea, deoarece ii consider potriviti atat din punct de vedere fizic cat si din punct de vedere al educatiei, caracterului, culturii si as fi incantat sa ajunga Larisa sa-si regrete pierderea lui Robert.

Casa iubirii din 18 Februarie 2024 Online

Nu inteleg de ce Larisa primeste atat de multe favoruri, avand privilegiul de a petrece timp doar cu baietii cand merge acolo, incepe imediat sa isi planga de mila sa justifice ca nu mai poate rezista, ca nu mai este iubita, ca nu are pe nimeni langa ea si ca vrea sa plece. Este un spectacol murdar in care incearca sa castige simpatia baietilor facandu-se victima desi stie foarte bine ca nu va fi votata, deoarece este o gala fara eliminare deci, ce se incearca aici? Este bine cunoscut faptul ca publicul deja o considera o persoana indezirabila, iar sansele de a-si schimba imaginea sunt minime chiar daca productia si moderatoarea incearca sa o reabiliteze.


O transmisie dedicata cautarii iubirii perfecte, este deja pregatita si adaptata pentru noii participanti in noul format denumit Casa Iubirii Sezonul 3 Episodul 35, acesta a fost conceput special pentru fiecare concurent care a venit cu dorinta sincera de a descoperi sufletul pereche. Cei aflati in cautarea jumatatii vor avea la dispozitie timp suficient, dar regulile acestei editii vor ramane stricte. De aceasta data, publicul va decide soarta fiecarui participant fara alta implicare. Incepand de azi, pe data de 18 februarie 2024, vor fi difuzate doua editii in fiecare zi, una la ora 10:00 dimineata si cealalta la ora 17:00. In weekend, transmisiunile vor avea loc la ora 16:00 si, respectiv, la ora 19:00. In cadrul acestora, gala va aduce cu sine momente decisive, iar drumul catre descoperirea adevaratei iubiri nu este usor. Cei cu adevarat dornici de un viitor frumos trebuie sa depuna eforturi, iar emotiile prezente vor gasi rezolvarea, ramane sa ne intalnim zilnic pentru a afla mai multe.

partea 1 de la ora 16.00.


partea 2 de la ora 19.00.

 

 

error: Content is protected !!