Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 324 din 5 Decembrie 2023

Elena, se pare ca si tu ai dat cu batu-n balta, ce inveti? sa ai rabdare, ca si cand o sa te mariti tot o sa-ti mai placa vreunu’, si ce? sa nu mai parasti fetele faptul ca te-a intrebat moderatoarea nu-i o scuza, este o vorba de principialitate. Nu-mi dau seama cum ar lasa cineva pe Cosmin pentru Patrick de la fizic pana la simtul umorului dar na, gusturi si gusturi. E o vorba in popor, pe care Cosmin sigur o stie la inteligenta si experienta de viata se demarca, poate ar trebui, Elena sa cugeti, pana la urma iti asumi consecintele imaturitatii tale. Pacat, ar fi putut decurge altfel intre voi, semanati si fizic, chimie era, tu insa vorbesti apoi gandesti. Nu mai arunca pisica in curtea lui, ca vezi daca era mai decis etc, te-ai dus dupa sclipici, adica click-ul cu pricina, care te-a placut la prima vedere, dar nu la a doua in timp ce Cosmin te-a placut la a doua vedere, si nu la prima, superficial versus profund, dar inclin sa cred ca tu pui accent pe ambalaj.

Catinca, tu nu ai prietenii doar Bianca are, s-a fript ea si cu alte ocazii, tu mimezi prietenia de conjunctura, exact ca la facultate, cand esti prietena ca ai cu cine sta, ca iti da sa copiezi ca va dati cursurile. Dupa, gata, s-a sters, sa ne aducem aminte cum plangea Catinca, simtindu-se marginalizata neintegrata etc, de asta era pe langa Larisa, ca nu avea pe altcineva. Dupa care a prins curaj tupeu, aroganta, nu mai stie de unde a plecat, Bianca, asteapta-te, nu poti compara ce ai cu Deea, sau chiar Patricia. Catincai nu-i convin cel putin jumatate din reactiile lui Robert, tace si-nghite pana cand se activeaza preaplinul, Robert n-o iubeste, sa nu uitam ca el nu stie diferenta dintre indragosteala si iubire, dar nici indragostit nu e, tot el zicea, ca daca nu-i din prima, nu-i acum, a cunoscut-o si i-a cazut cu tronc se repeta scenariul cu Mihaela.

Casa iubirii din 5 Decembrie 2023 Online

Bravo Mihaela, mi-a placut cum ai raspuns cat de calma ai fost si rezonabila chiar imi place cum esti de ceva timp, intr-adevar diferita de ‘cealalta’, care iti arunca cu ironii rautati, jigniri mascate, priviri strapunzatoare si comentarii injositoare, moare de ciuda noua ‘iubita’ cand vede ca Mihaela are control de sine, este apreciata de baieti etc, Catinca zice ca e foarte calma, si ii ies scantei pe nari pe ochi si pe urechi, nu emana decat aroganta, a fost instruita de minune la ultimul date, ca e evident ca a revenit mult mai pornita, mult mai rautacioasa.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 324 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 5 decembrie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 17.00.

error: Content is protected !!