Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 295 din 6 Noiembrie 2023

Am urmarit cu interes aseara se vede clar fanatismul unora, am ramas uimita cand spunea cineva ca cheltuieste banii familiei pentru votul Biancai, pai sunt bani nemunciti daca sunt aruncati asa in va, cu tot respectul dar tolerati pe acest Denis inteleg ca va cunoasteti de mult dar uneori chiar e insuportabil dar reusiti sa il temperati dar scoate multe perle uneori, am analizat toate parerile si am tras concluzia ca acele sustinatoare ale Biancai chiar au o problema, un fel de fanatism numai de ele stiut.

Cea mai mare rusine pentru emisiune este moderatoarea ce in lipsa ei de gandire si experienta intr-un reality show nu are pic de diplomatie in ceea ce face, pune intrebari penibile, forteaza concurentele sa-i raspunda chiar daca este evident ca unele nu sunt comfortabile s-o faca, emisiunea a devenit casa manipularii, intimidarii si a imbogatirii unor indivizi neprofesionisti ce profita de pozitia pe care au obtinut-o-, as intreba aceasta moderatoare daca a fost pusa vreodata in situatia in care ea ii pune pe altii cu atata usurinta si zilnic, este de mirare ca dupa atat timp nu s-au luat masuri, ba mai mult.

Casa iubirii din 6 Noiembrie 2023 Online

Persoana noua, intrata in casa este un baiat deci normal ar fi ca faimoasa aplicatie pass/smash sa fie initiata din casa baietilor. Ce treaba avea Vlada, pai sa vada de Antoni care a spus ca nu se simte bine. Adelin a intrat in Casa intr-o perioada de mari framantari, el inca nu este lamurit despre pass/ smash; cineva ar trebui sa-i explice. Oricum s-a demonstrat ca pass/ smash nu a produs efecte in timp. Felicitari ca, printr-un scenariu bine pus in aplicare de Bianca si trupa de hiene, ati torturat-o pe Lorena timp de 7-8 zile si ati reusit sa determinati eliminarea Lorenei. Bianca punct ochit/ punct lovit -i-ai platit-o lui Laurentiu si ai facut si un bine fetelor din casa care au declarat ca nu pot respira acelasi aer cu Lorena, urmeaza la eliminare Giulia, Cosmin, Mihaela, etc, spor la realizarea planurilor.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 295 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 6 noiembrie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 17.00.

error: Content is protected !!