Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 272 din 14 Octombrie 2023

Am observat ca Bianca cand se vede cu Ionica de fiecare data il pune in garda si il prepara pentru momentul cand ii va da jet, dar el nu-si da seama. Si-o va lua cu virf si indesat, acum nu-i spune nimic Catincai de extensii? Si o alta chestie, ce repede a observat Robertica extensiile Catincai, Larisa bate in retragere ca nu mai are argumente sa-l refuze pe Antoni, daca s-a simtit atat de prost pentru ziua anterioara de ce nu i-a zis nimic lui Antoni? Prefera sa-l ignoreze ieri uitandu-ma pe tik-tok l-am gasit pe acest Dan Andrei si mi-am dat seama ca e frustrat la fel ca si Robert, tot pe tik-tok am gasit un live al Biancai unde le zicea la oameni sa o voteze, se vedea de la o posta ca era beata sau majmura, nu putea fi coerenta in ceea ce spunea. Urmeaza intrebarea, sora lui Ionica a vazut-o oare.

Si parerile mele despre tinerele din emisiune coincid in totalitate cu fanilor, ceea ce mi se pare grav este ca in aceste timpuri, tot mai multe tinere sunt la fel ca Bianca, Catinca, Larisa, Julia, Mihaela sunt interesate mai mult de distractie plimbari, petreceri intr-un cuvant pierdere de vreme se gandeste cineva la cariera familie, copii? nici comportamentul si gandirea lui Robert nu sunt in concordanta cu varsta lui. nici Bianca cu Ionut nu mi se par a fi un cuplu real, tot comportamentul lor este fortat, fals, din pacate in emisiune i se da prea putina atentie lui Lorena si Laurentiu si de aici sa inteleg ca sunt mai placute discutiile in contradictoriu, jignirile, aerele de vedete, ifosele. Mai este oare “casa iubirii”? nu mai corespunde titlul cu realitatea, dar se pare ca producatorul este multumit cu ceea ce prezinta la TV, pentru ca nu pare ca are intentia sa ia masuri pentru a schimba ceva.

Casa iubirii din 14 Octombrie 2023 Online

E foarte simplu, desi Catinca imi place, a gresit ca a dansat cu Robert si ca i a facut cartofi lui Laurentiu, trebuia sa-i refuze politicos eu sunt divortata si nu stau la discutii multe cu barbatii insurati sau combinatid ar dintre Catinca si Julia, clar Catinca e mai ok referitor la Cosmin, barbatii sunt niste copii mai mari si sunt vanatori, deci cei care se joaca in casa vor ramane cu joaca si amintiri, materiale video. Eu ma tot intreb, pentru ce a fost adusa Julia in emisiune? Nici-un baiat nu este potrivit cu ea, trage de prohabul lui Cosmin, dar stie toate aberatiile inventate despre Robert de “oameni nebuni”, stie tot ce vorbeste Robert pe on-line si este prietena buna cu Ionut Stoica si Radu, aduc discutii din online in emisiune cand acum o luna Robert a fost aspru criticat ca a adus din online in emisiune, ce a vorbit despre el si doar Mihaela, este aiurea.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 272 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 14 octombrie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 17.00.

 

 

error: Content is protected !!