Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 231 din 3 Septembrie 2023

Laurentiu este un arogant si increzut care are impresia ca toate femeile lesina in fata lui, dupa povestea cu hotelul si cu mesajele, cand s-a declarat indragostit, nu a facut altceva decat sa se razbune prosteste pe Lorena, nu a facut nici un gest sa-i apropie. Mai urat a pus-o intr-o situatie rusinoasa, acceptand provocarea ca ea sa-l sarute pe abdomen, ca sa nu mai vorbim de indicatia cu degetul si imaginea blurata, nici un barbat cu bun simt, nu unul care spune ca o iubeste pe acea femeie nu ar putea sa o puna in asemenea postura, cu atat mai mult in fata baietilor din casa de fapt in fata intregii tari. In timp ce ea a facut tot felul de gesturi, cand ea plangea el se distra cu celelalte fete. Unde a disparut pasiunea dintre ei din deitul de la mare, nu mai putea Laurentiu de drag si s-a desumflat foarte repede. Ceva din afara casei l-a influientat, pacat de amandoi si de faptul ca si-a batut joc de Lorena si de noi care am crezut ca este pe bune, dar in viata totul se plateste mai degraba sau mai tarziu, ai stiut de deziluziile Lorenei si fara nesimtire i-ai mai adaugat una, nu pot sa cred ca unei femei in general nu uneia pentru care tot spui ca ai simtit, dar nu spui ce, sa-i adresezi atatea acuzatii in casa baietilor, ca nu a facut nu stim ce.

Cuplurile au fost tot timpul formatate de catre cei din productie, neaparat cu tenta de deranj ratingul a fost pe placul lui Mantea, cea care si-a incasat remuneratia pe carca catorva mai batuti de soarta, ce s-au sustinut in a nu fi eliminati, constienti ca utilitatile costa, mancarea costa, munca este grea, iar lenea se tavalea de plictiseala in casa asteptand recrutarea de astfel de specimene, un balci ieftin ce va avea si un final la fel de ieftin se putea mult mai fraumos, dar cui a pasat de formatul emisiunii. Nu a stiu cat de rau ii pare si sincer, Irinei, dar ar trebui chiar sa ii para rau, caci asa baiat intelegator, cu randare cu bun simt si care sa o trateze asa frumos nu o sa gaseasca ea in veci.

Casa iubirii din 3 Septembrie 2023 Online

Laurentiu, te-am apreciat mult cand era-i cu Lorena dar acum nu te inteleg, ce vrei de fapt? va vedeam foarte frumosi impreuna. cand intr-un conflict sunt implicate doua persoane, doar acele persoane pot soluciona conflictul prin comunicare, inaite de a lua decizii se pun problemele pe masa si abia atunci se poate trage o concluzie, fara resentimente si frustrari. Lorena nu-ti fie frica sa-ti exprimi sentimentele, cautati sa fiti sinceri in primul rand cu voi insiva si apoi unul cu celalalt ca sa puteti ajunge la un numitor comun impreuna. Iubirea doare cand ai mai multe asteptari de la partener, pentru nici unul nu stie de ceea ce are nevoie celalalt ca sa fie fericit unul cu altul, cand o persoana invata sa se iubeasca pe ea, stie adevarata ei valoare si poate trece mai usor si cu buen juicio peste multe provocari un viata.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 230 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 3 septembrie 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare impreuna pe blogulmeu.net, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 17.00.


partea 2 de la ora 19.00.

error: Content is protected !!