Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 220 din 23 August 2023

Cosmin tu nu esti pentru acest format, asta pentru ca tot spui ca nu simti, dar stii cum te numesti cand nu simt, curtezi toate fetele intrucat ca simt mereu alceva, date-ul cumva l-ai acceptat cu usurinta, cuvinte frumoase ai pentru alte fete nu pentru cine trebuie, Radu tu spui ca Bianca are cuvinte urate destorsionate dar ce studii ai tu? Nici macar scoala vieti nu o ai, faci materiale pentru bani nu pentru dragoste., te dai mare si tare, dar uita-te baiete in oglinda ca daca isi ea mana de pe tine doamna Mantea sa nu-ti mai dea CEC pentru hate-uri ca voturile nu le vedem, si-si bate joc de atatia admiratori, ti se pare o avere o bratara ce ai oferit-o si un lantic ca tii inventarul zilnic, vorbe de dragoste nu ai si mereu te bagi in seama.

E dubios ca atat de putine cupluri se formeaza in emisiunea asta, cred ca formatul emisiunii e gresit, se vad mult prea putin oamenii astiam cateva zile la filmari, apoi zero interactiune si chiar si la filmari, se vad doar cateva minute. Ar trebui sa fie casele deschise mai des, sa fie liberi oamenii sa se vada cat vor, dar clar scopul emisiunii nu e dragostea, asta e pe plan secundar, pe plan principal e audienta facuta din intrigi, Mantea baga batul prin gard la toti, prin comentarii si intrebari insinuante. Irina si Alexandru intr-o incercare disperata de a nu fi tinta eliminarii fac cuplu doar ca sa ramana in casa, de fapt de ce nu si-ar dori sa ramana, pe leneveala, mancarica, plimbarica si banuti de buzunar.

Casa iubirii din 23 august 2023 Online

Moise, noul concurent cu o poveste de viata trista unde din pacate in Romania nu este singurul, ca el sunt multi prea multi. Pare un baiat educat, linistit si cu bun simt dar cine sa il vrea? toate fetele sunt niste materialiste botoxate, care cauta golani plini de bani, sa le plimbe cu masinile scumpe, sa le faca cadouri de valoare. Zici ca Mantea face dinadinsul, ele vor sa intre bogati pe cai albi si li se aduce de la casa de copii urcati pe tractor. Cine sa il vrea, Cristina, Bianca, nicidecum. Multa bafta in concurs Moise, bunul simt si educatia nu dureaza prea mult acolo, rand pe rand sunt eliminati pentru a pastra marlania, agresivitatea si pe cei care incalca regulamentul.

O noua versiune destinata dragostei perfecte este deja pregatita si adaptata pentru noii concurenti in formatul inedit denumit Casa iubirii sezonul 2 Episodul 220 construit special pentru fiecare pretendent care a venit cu dorinta pura de cunoastere a sufletului pereche, cei care isi cauta jumatatea vor avea timp la dispozitie suficient insa regulile de aceasta data se vor mentine cu strictele, in acelasi timp publicul o sa fie cel care decide soarta fiecaruia fara vreo alta implicare, incepand de azi, 23 august 2023 se vor difuza doua editii in fiecare zi de la ora 10:00 dimineata si dupa amiaza la 17:00, iar in week-end vom avea difuzare de la 16:00 respectiv la 19:00, unde gala isi va spune cuvantul de fiecare data, drumul spre cunoastere nu este usor insa cei care isi doresc cu adevarat un viitor frumos trebuie sa faca si aceste eforturi, emotiile sunt prezente iar noi le vom gasi de fiecare data rezolvare, determinarea pentru unele fete a fost vizibila insa cunoasterea spune totul, ramane sa ne vedem zilnic.

partea 1 de la ora 10.00.


partea 2 de la ora 17.00.

error: Content is protected !!