Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 90 din 24 August 2023

Prezentarile dar si discurul pe care Alexandra si Jasmin l-au avut aseara, mi-as fi dorit sa le revad cu fiecare editie, insa cum nu este posibil deloc acest lucru ramane totusi doar sa vedem doar ce pot sa ofere, de apreciat a fost asa cum am mai si spus Andreea care indiferent de moment a stiut sa faca si prezentari frumoase, povesti deopotriva si a tinut piept tuturor provocarilor dar si discutiilor care au vizat-o in mod direct, totusi ramane sa vedem evolutia de maine seara.

Pana acum mi-au placut doua prezentari si tinute deopotriva, Andreea si putin Alexandra, intrebarea mea este ce se invata la unarte fashion, sau alte scoli superioare de design, cu absolvente ca Iris si Maria, care lasa extrem de mult de dorit. Daca una lucreaza ca o simpla vanzatoare, iar alta scoate pe gura numai idioteni sunt o mare jignire pentru unarte si profesia de designer, pentru ca profesional sunt fara talent. De la Andreea si Alexandra nu am pretentii, pentru ca au alte preocupari profesionale dar in afara de carpe, au aratat si o personalitate si caracter, care a depasit si asa zisi jurati.

Bravo ai stil Sezonul 8 episodul 90 din 24 August 2023

Celelalte concurente, nu merita nici o atentie, asta cred sincer, un adevar nu-l putem neglija, tanara medic Andreea cea mai frumoasa concurenta, si a dat dovada ca este si cea mai inteligenta, asa este parerea pe care a lasat-o in urma ei. Se alatura colegilor vechi in breasla Alex Abagiu un stilist devotat si priceput in tot ce inseamna fashion, in orice echipa deja formata el se pare ca s-a integrat perfect alaturi de cei trei jurati si nu mai au nevoie sa demonstreze nimic, formatul a generat efectiv zeci de persoane publice iar asta ne ofera foarte multa bucurie caci ii putem vedea pe diferite platforme actuale, cele zece concurente vor trece prin transformari absolut uimitoare si definitive.

Cu promisiuni credibile acest sezon se anunta a fi perfect odata cu lansarea noului post tv Kanal D2 multe emisiuni vor fi un real succes, tinutele acestui nou sezon vor fi divine si tot mai avansate in absolut tot ce inseamna creativitate, lucru care a lipsit cu desavarsire in sezoanele precedente si de la care actualele concurente au avut mult de invatat, evolutia isi spune cuvantul iar tot cea ce inseamna faima si nevoia de a fi promovate vor iesi in evidenta, Ilinca Vandici a spus fara niciun fel de retinere faptul ca din prima editie nu a fost nevoie de nicio intrebare semn ca au fost pregatite.
Generatia care a crescut efectiv cu acest show Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 90 vine in premiera in sezon din data de 24 august 2023 avand difuzare pe blogulmeu.net de luni si pana vineri la ora 19.00 si gala din week-end cea in care se iau decizii marete in privinta fiecarei concurente in parte.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!