Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 85 din 11 August 2023

Analizand putin in detaliu fiecare afirmatie facuta de jurati am concluzionat deja si anume, stati linistite singura care a intuit cel mai bine este Raluca Badulescu citez: Andreea ai o personalitate tare, cred Andreea are o personalitate mult peste toate, da, sunt convinsa ca nimic nu o va da jos pe Andreea chiar daca are momente de oprire dar ea ramane pe pozitie, calma nu raspunde cu rautati si spune stop cand ceva nu ii place, dar la modul frumos. Trecand peste, foarte pacuta prezenta, Rebeca. arata bine, se imbraca bine, gandeste inainte de a deschide gura, nu este agresiva, nu ii place cearta, deci bravo ei.

Este o emisiune superba pe care o urmarim de mult, acest sezon difuzat la ore mai putin comode pentru o parte din public reduce din urmaritori, referitor la Jasmin in acest interviu este discutabil, nu cunosc regulile juridice in care se incadreaza concurentele si rolul interviurilor, inteleg ca rolul disputelor este de a arata o parte din personalitatea concurentelor, asta nu da dreptul ca prietenia dincolo de tv sa fie expusa public, afirmatiile facute de Jasmin la adresa copilariei Andreei si a face o incadrare psihologica este inadmisibila. Se pare ca Jasmin mai are de invatat la facultatea de drept, postul de Tv ar trebui sa ia masurile de rigoare, nimic nu da dreptul la atac la persoana in acest mod aducand date intime ale copilariei Andreei, sa speram ca veti lua masurile de rigoare fata de aceasta situatie.

Bravo ai stil Sezonul 8 episodul 85 din 11 August 2023

Am ajuns usor la concluzia ca Iris este practic sufletul acestei emisiuni, este indrazneata, histrionica, creativa, nu se ia prea in serios si e capabila de auto-ironie. La inceputul emisiunii ma intrebam daca va rezista din punct de vedere al energiei, dar uite ca s-a descurcat. Cred ca lucreaza in salturi si are zile inegale din punct de vedere al energiei si performantei, dar formatul B.A.S o avantajeaza, sincer eu chiar o vad in finala cu Maria. Se alatura colegilor vechi in breasla Alex Abagiu un stilist devotat si priceput in tot ce inseamna fashion, in orice echipa deja formata el se pare ca s-a integrat perfect alaturi de cei trei jurati si nu mai au nevoie sa demonstreze nimic, formatul a generat efectiv zeci de persoane publice iar asta ne ofera foarte multa bucurie caci ii putem vedea pe diferite platforme actuale, cele zece concurente vor trece prin transformari absolut uimitoare si definitive.

Cu promisiuni credibile acest sezon se anunta a fi perfect odata cu lansarea noului post tv Kanal D2 multe emisiuni vor fi un real succes, tinutele acestui nou sezon vor fi divine si tot mai avansate in absolut tot ce inseamna creativitate, lucru care a lipsit cu desavarsire in sezoanele precedente si de la care actualele concurente au avut mult de invatat, evolutia isi spune cuvantul iar tot cea ce inseamna faima si nevoia de a fi promovate vor iesi in evidenta, Ilinca Vandici a spus fara niciun fel de retinere faptul ca din prima editie nu a fost nevoie de nicio intrebare semn ca au fost pregatite.
Generatia care a crescut efectiv cu acest show Bravo ai stil Sezonul 8 Episodul 85 vine in premiera in sezon din data de 11 august 2023 avand difuzare pe blogulmeu.net de luni si pana vineri la ora 19.00 si gala din week-end cea in care se iau decizii marete in privinta fiecarei concurente in parte.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!