Bravo ai stil 16 Februarie 2019 Sezonul 5 Episodul 28

Dragile mele (concurente) ce rost are sa va imbracati? Sincer, ati vazut cum se da steluta, pe dezbracat, ce atatea haine? Doar nu sunteti la ‘Bravo, ai stil!’!
Pana la urma ce pretentii sa avem, daca Raluca se amuza de faptul ca are ceva in chiloti (lavaliera).
Acum am inteles de ce s-a schimbat ora de difuzare a emisiunii.
Ar trebui sa inceapa la 12, sa aiba semn interzis si gata. Macar asa nu se vor mai strofoca atat fetele sa faca rost de haine, nu se vor mai plange, și practic nu vor mai avea stilist! Cred ca se vor putea dezbraca si fara ajutor, dar cu stil!

Pentru cei care ati asteptat atat de mult, iata ca Noul sezon Bravo ai stil, revine cu o noua infatisare, de aceasta data juratii vor fi si mai pretentiosi, acestia au asteptari de la noii concurenti, unde cele zece concurente vor trebui sa isi arate cele mai ascunse talente pe care le au in materie de moda.

Premiul pus in joc este si el pe masura, castigatoarea sezonului 5 dar si totodata a titlului de stilistul anului 2019 va pleca acas si cu 100.000 de lei. Daca pana acum sezoanele precedente au fost putin mai ‘neatente’ la detalii, anul acesta juratii au pretentii iar telespectatorii vor avea un rol foarte important in deciziile luate, ei isi vor putea vota concurentii preferati prin sms la numarul unic pus la dispozitie in timpul difuzatii emisiunii pe micile ecrane.

Bravo ai stil 16 februarie 2019 Sezonul 5 Episodul 28 COMPLET HD

Concurentele din acest sezon 5 sunt: Ilinca, Corina, Nadina, Eliza, Bianca, Alexandra, Irina, Mirela, Alina si Valeria, care de-a lungul competitie vor si si prietene dar si critice cu privire la vestimentatia pe care acestea o vor purta in timpul editiilor.

Pentru ca este un concurs unde numai unul va putea fi desemnat castigator, in fiecare saptamana se va organiza cate o gala live unde, o concurenta va parasi emisiunea bravo ai stil, si de retinut este faptul ca la fel telespectatorii vor putea sa isi spuna cuvantul prin a-l lor vot.

Metoda de votare va fi afisata pe micul ecran sau in alta ordine de idei va fi comunicata de catre prezentatoarea emisiunii inainte de start vot.

Si daca tot am vorbit pana acum despre detaliile acestui show, si totul fiind aproape lamurit, va astept sa comentam impreuna si sa revedem editia integrala din Bravo ai stil sezonul 5 episodul 28, difuzata astazi 16 februarie 2019, editie ce este acum disponibila spre vizionare imediat ce incepe la tv.

UPDATE! PARTEA 1.

PARTEA 2.

Poate iti place si

sacrificiul

Sacrificiul Episodul 4 din 19 Septembrie 2019

Eva are puterea de a-si infrunta sotul care toata perioada in care a stat cu …

3 comments

  1. nu puneti si partea a2a din Gala Bravo ai stil, din 16 feb. ?

  2. cand puneti tot episodul?

  3. mai bine nu mai pui nici un episod decat sa tai tot spectacolul, cand sa vedem ce a facut concurenta in gala, hopa e taiat momentul. tu te-ai uita la asa emisiune?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *