Antitalent Episodul 6 din 24 Noiembrie 2019

Am vazut o intreaga serie de transpuneri reusite dar si cum putem obtine ce ne dorim cu doar putina insistenta, confruntarea dintre cei doi mari conducatori a-i tarii a fost una memorabila mai ales dupa ce am auzit replicile pe care acestia si le-au adus prin diferite moduri astfel incat sa nu creeze un deranj prea mare, insa realitatea a fost cam aceasi pe care o putem vedea si noi. Dincolo de ce putem observa prin sursele media se afla de fapt o intreaga disputa pentru putere, raspunsurile date de premier au fost puse in scena de Irena o foarte buna actrita care a reusit de nenumarate ori fara greseala sa reproduca absolut orice greseala transformand-o in perfectiune.

Detinem absolut fiecare motivatie pentru a rade intr-o seara ca aceasta alaturi de indragita noastra Carmen care este invitata noastra de exceptie care pune la punct fiecare aspect inclusiv prezenta sa in aceasta emisiune careia trebuie sa-i gaseasca o lamurire cel putin normala, insa cu un prezentator care are atatea calitati si prea putine defecte in mod sigur astazi vom vedea un rol pe care aceasta ni-l va aduce indiferent de care v-a fi ordinea difuzarii lui. Insa Bitman nici nu se asteapta pentru ca el o sa fie prima sa tinta pe care o va chestiona si de la care o sa afle raspunsuri epice unei confrunatari la cel mai inalt nivel dar si intrebari surprinzator de interesante.

Creat dupa un concept unic si fara a mai fi vazut pe platourile de filmare Antitalent este noua si probabil singura emisiune care isi parodiaza propriile creatii cu diferiti actori care au menirea sa evidentieze cele mai amuzante si nepotrivite momente ale unor oamenii care au facut parte din show-uri sau concursuri media. Prezentata de celebrul Dan Bitman un om cu experienta in ceea ce priveste acest gen de continut va incerca tot timpul sa mentina o atmosfera haioasa si care sa nu devina plictisitoare, dar chiar si fara prea multa interventie din partea sa, inca din prima editie va atrage numerosi fani si aprecierea acestuia.

Antitalent 24 Noiembrie 2019

Printre celebrii actori pe care-i vom putea vedea interpretand diferite roluri se numara si George Tanase cel care a reusit in cateva luni la rand sa parodieze cea mai urmarita emisiune de testare a cuplurilor, alaturi de Vlad Dragulin la fel de apreciat pentru aparitiile sale in numeroase roluri bine cunoscute as putea spune care nu este singur ci acompaniat de Irene Boclinca o femeie care prin prestatia sa la iUmor a cucerit publicul, juratii dar si pe cei de acasa cu ironia sa la adresa clasei politice prezentand sub forma de amuzament realitatea zilelor noastre si care seamana izbitor de bine cu fostul ministru, echipa nu ar fi completa daca am omite si celelalte personaje care da contur Iuliana Calinescu, Anca Dinicu, Doina Teodoru iar lista continua asa ca sunteti lasati pe maini bune.

Antitalent Episodul 6 HD

Antitalent evidentiaza momente comice si pline de ironie iar invitatul care v-a mentine emisiunea in focuri este Andreea Marin care pe timpul difuzarii raspunde unor intrebari adresate de prezentatorul Bitman si ale caror raspunsuri vor avea diferite conotatii pe care unii le vor interpreta ca fiind nepoliticoase, cum nimeni nu este perfect si vrand ca totul sa fie conform cerintelor nu vor lipsi si cererile in casatorie dar asta fiindca se vor implini o aniversare frumoasa a postului.

Pentru a urmari cele mai bune parodii si momente demne de a le reface vedete in fiecare seara de duminica sunteti invitatii emisiunii Antitalent Episodul 6 disponibil oricand astazi 24 Noiembrie 2019 si numai la cateva momente de la transmisie doar pe Antenaplay. (sursa: a1.ro)

Server 1.

error: Content is protected !!