Acces direct din 7 Mai 2020 editie integrala

Discutiile care au continuat aseara dupa emisiune sunt mai mult decat importante pentru ca intreaga familie Stegaru este nemultumita de faptul ca ajunsi la nivelul maxim de celebritate in loc sa se bucure acestia au parte de cuvinte jignitoare dar si de reprosuri relatia dintre ei este destul de tensionata iar Viorel nu a mai dorit sa apara la televizor impreuna cu sotia sa Veronica, este de mentionat si faptul ca este important cum isi vor cladi de acum inainte viitorul acest cuplu pentru ca aceste sanse pe care le au acum nu o sa le mai aiba prea curand Viorel a uitat sa se duca sa o raporteze pe Vulpita din pricina acelui dans cu Rafaelo pe care impreuna l-au pregatit pentru hitul lor de senzatie tocmai din acest motiv in momentul in care s-au intalnit in culise s-au aprins scantei. Plimbarea sotiei sale fara al anunta in prealabil a fost singurul motiv care a dus la ruptura dintre cei doi, pe de alta parte Rafaelo trebuia sa nu pluseze pe situatia in care acestia se afla.

In fiecare dupa amiaza de luni si pana vineri emisiunea Acces direct aduce subiecte ce sunt dezbatute in direct alaturi de alti jurnalisti, psihologi si alte persoane care incearca sa desluseasca anumite adevaruri sau sa ajute persoanele care apeleaza la acest gen de reality show, pe parcursul anilor emisiunea a devenit populara incat a reusit sa isi pastreze locul pe micile ecrane si sa aiba parte de un succes. Prezentatorii nu se feresc sa prezinte subiectele zilei exact asa cum vin, unele dintre ale au fost emotionante, pe alocuri dramatice si fara alte cosmetizari ale intamplarilor.

De-a lungul timpului telespectatorii au inteles formatul si au primit in fiecare zi fiecare tema astfel ca a devenit cea mai vizionata emisiune cu audiente uneori record, prezentatorul Mirela Vaida mentine ca de fiecare data sirul evenimentelor sub control si incearca pe cat posibil sa inteleaga dorintele dar si unele rezolvari ale cazurilor venite zilnic, si de multe ori sunt momente de maxima tensiune ce necesita interventia celor din platou pentru a gasi sensul tuturor intamplarilor. Oameni veniti de prin toate colturile lumii au gasit rezolvari.

Acces direct din 7 mai 2020 HD

Pe parcursul editiilor vor fi doua afisari de personaje, evenimente ori cazuri si se incearca incadrarea lor in timpul maxim oferit de cateva ore drept pentru care uneori este necesar revenirea pe acel subiect si in ziua urmatoare iar in cel mai special caz se poate revedea acelasi subiect chiar si pana la sfarsitul saptamanii. Astfel astazi avem programat spre vizionare de la ora 17 inca o editie din sezonul nou Acces direct din data de 7 mai 2020 transmisa dupa orele 19 in fiecare seara de luni si pana vineri unde dezvaluim in premiera noutati si ce se mai intampla in frumoasa noastra tara.

Varianta 1.

error: Content is protected !!