Destine ratacite episodul 239 din 7 mai 2020

Veeru se asteapta ca decizia ce are sa o ia Roli sa fie in favoarea sa, pe de alta parte acesta nu poate renunta la iubirea ei si la tot ce inseamna familie chiar daca Manoranjan ii sugereaza acest lucru sa il faca fara vreo ezitare, Roli o asteapta pe matusa ei si-i arata actele de divort iar conditia pusa de Veeru pare sa schimbe totul intre cum vor vedea situatia de acum inainte, daca pana acum li s-au parut a fi un plan perfect si bine pus la punct astazi trebuie sa se gandeasca ce or sa faca Sujata incearca sa-l sune pe Siddant insa nu raspunde la telefon, Mata Gi il scuza spunandu-i ca poate este la o intalnire insa acesta este cu gandul la Roli si chiar daca vede telefonul sunand nu doreste sa vorbeasca cu nimeni insa raspunde si le spune ca are mult de lucru la birou.

Vazand ca nu au incotro Roli primeste incurajari de la matusa ei sa semneze actele spunandu-i ca stie ca ii va fi greu dar este vorba despre familie si ca trebuie sa gandeasca cu minte si nu cu sufletul in aceste momente la cate necazuri au zeul este cel care ii este alaturi in lupta sa pentru dreptate si ca este o razboinica care trebuie sa indeplineasca lupta impotriva lui Khushi si a lui Veeru iar alaturi de ea ii este zeul Krishna care o protejeaza.

Destine ratacite episodul 239 din 7 mai 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 239 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 7 mai 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!