Acces direct din 11 Mai 2020 Integral HD

Veronica nu mai este asa vehementa in legatura cu divortul insa este hotarata sa puna punct unor discutii care oricum nu se vor opri chiar daca decizia ei este unica. Incantata de aparitia lui Rafaelo aceasta a decis ca relatia de cuplu dintre Viorel sa inceteze insa totul pare sa fi fost numai dorinta, discutia avuta cu Rafaelo intre patru ochi aceasta s-ar fi suparat foc dupa ce a aflat ca Viorel ar scoate o melodie cu aceasi persoana de care acum s-ar fi atasat mai mult decat sotul ei. Colaborarea dintre ei s-ar putea inchide daca aceasta decide ca nu-l mai vrea sa-l vada simtindu-se deranjata de vestea pe care acesta i-a oferit-o, chiar daca a primit felicitari pentru succesul de care se bucura in online inca se gandeste la ce o sa faca si daca nu cumva o sa apara intr-un nou trio cu o noua piesa, calmata de membrii din platou Veronica isi accepta partea de vina insa considera ca este tradata si folosita de acesta, insa Rafa spune ca el odata cu aceasta colaborare o sa-i si impace pe cei doi.

In fiecare dupa amiaza de luni si pana vineri emisiunea Acces direct aduce subiecte ce sunt dezbatute in direct alaturi de alti jurnalisti, psihologi si alte persoane care incearca sa desluseasca anumite adevaruri sau sa ajute persoanele care apeleaza la acest gen de reality show, pe parcursul anilor emisiunea a devenit populara incat a reusit sa isi pastreze locul pe micile ecrane si sa aiba parte de un succes. Prezentatorii nu se feresc sa prezinte subiectele zilei exact asa cum vin, unele dintre ale au fost emotionante, pe alocuri dramatice si fara alte cosmetizari ale intamplarilor.

De-a lungul timpului telespectatorii au inteles formatul si au primit in fiecare zi fiecare tema astfel ca a devenit cea mai vizionata emisiune cu audiente uneori record, prezentatorul Mirela Vaida mentine ca de fiecare data sirul evenimentelor sub control si incearca pe cat posibil sa inteleaga dorintele dar si unele rezolvari ale cazurilor venite zilnic, si de multe ori sunt momente de maxima tensiune ce necesita interventia celor din platou pentru a gasi sensul tuturor intamplarilor. Oameni veniti de prin toate colturile lumii au gasit rezolvari.

Acces direct din 11 mai 2020 HD

Pe parcursul editiilor vor fi doua afisari de personaje, evenimente ori cazuri si se incearca incadrarea lor in timpul maxim oferit de cateva ore drept pentru care uneori este necesar revenirea pe acel subiect si in ziua urmatoare iar in cel mai special caz se poate revedea acelasi subiect chiar si pana la sfarsitul saptamanii. Astfel astazi avem programat spre vizionare de la ora 17 inca o editie din sezonul nou Acces direct din data de 11 mai 2020 transmisa dupa orele 19 in fiecare seara de luni si pana vineri unde dezvaluim in premiera noutati si ce se mai intampla in frumoasa noastra tara.

Varianta 1.

error: Content is protected !!