Destine ratacite episodul 415 din 30 octombrie 2020

Kushi se scapa in fata lui Roli si vorbeste repede si urat ca si Kushi, Simar vine in camera lui Jhanvi si vede apelurile de la Dr. Arora pe telefonul ei Simar zice ca va vorbi ea cu Dr. Arora, Kushi vorbeste cu detectivul sa nu zica de ea, Roli merge la ea si aude numele Kushi aceasta prinsa îi zice ca detectivul a zis ca nu da de Kushi ca ea e in Goa, Roli intreaba pe Kushi de Bobby ea zice ca a mers inapoi in America, Roli spune lui Siddanth de Bobby ca a plecat, ea zice lui sa sune la detectiv insa raspunde ca nu poate Sonia se simte jignita Roli suna la spitalul din America si afla ca nu este niciun doctor Bobby Oberoi, Roli apoi cauta in camera Soniei si afla telefonul lui Rani in dulap, Kushi apare Roli zice ca i-a adus apa si este suspicioasa pe Roli, Simar se intalneste cu dr. Arora ea zice ca Jhanvi vrea sa demisioneze el zice sa nu o lasa sa faca asta ca isi da el demisia el zice ca o iubeste Simar zice de copilul ei ca o va accepta familia lui, Simar zice mai apoi sa uite de relatia asta.

Roli deschide telefonul lui Rani dar vede ca nu are cartela ea zice apoi sa sune la compania de telefoane pentru a afla informatii despre numarul lui Rani, Kushi isi da jos masca ea vede cã Roli a luat telefonul si suna si ea la compania telefonica Roli nu primeste informatii fiindca Kushi a zis ca sa nu dea informații ca cineva vrea sa o ucida Simar zice lui Jhanvi ca dr. Arora nu va mai vorbi cu ea despre casatorie apoi ele merg la inghetata Kushi o urmareste pe Roli pentru a vedea ce face Dr. Arora se intalneste cu Jhanvi si Simar el zice ca e gata sa infrunte societatea care poate zice orice el spune ca vrea sa ii ceara mana de la familie iar lui Jhanvi sa se gandeasca Kushi o urmareste pe Roli cand merge la servitorul Soniei.

Destine ratacite episodul 415 din 30 octombrie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 415 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 30 octombrie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!