Bravo ai stil 28 Iunie 2019 Sezonul 5 Episodul 103

Acum am vazut pt prima data in acest sezon o emisiune intreaga, cea de aseara, si am descoperit-o pe Irina, frumoasa femeie, si la propriu si la figurat dar am aflat si cea mai mare anomalie produsa vreodata in vreun concurs, repartizarea procentajului unei concurente eliminate alteia ramase in concurs. Nu cred ca am asistat la ceva mai nedrept, lipsit de etica si profesionalism, va dati seama ce s-ar intampla daca regula asta cretina s-ar aplica in viata de zi cu zi ori s-au gandit ei ca doar asa pot bate cei 50% ai Nadinei?

Premiul pus in joc este si el pe masura, castigatoarea sezonului 5 dar si totodata a titlului de stilistul anului 2019 va pleca acasa si cu 100.000 de lei. Daca pana acum sezoanele precedente au fost putin mai ‘neatente’ la detalii, anul acesta juratii au pretentii iar telespectatorii vor avea un rol foarte important in deciziile luate, ei isi vor putea vota concurentii preferati prin sms la numarul unic pus la dispozitie in timpul difuzatii emisiunii pe micile ecrane.

Concurentele din acest sezon 5 sunt: Ilinca, Corina, Nadina, Eliza, Bianca, Alexandra, Irina, Mirela, Alina si Valeria, care de-a lungul competitie vor si si prietene dar si critice cu privire la vestimentatia pe care acestea o vor purta in timpul editiilor.

Bravo ai stil Sezonul 5 Episodul 103 din 28 iunie 2019 COMPLET HD

Pentru ca este un concurs unde numai unul va putea fi desemnat castigator, in fiecare saptamana se va organiza cate o gala live unde, o concurenta va parasi emisiunea bravo ai stil, si de retinut este faptul ca la fel telespectatorii vor putea sa isi spuna cuvantul prin a-l lor vot.

Metoda de votare va fi afisata pe micul ecran sau in alta ordine de idei va fi comunicata de catre prezentatoarea emisiunii inainte de start vot.

Si daca tot am vorbit pana acum despre detaliile acestui show, si totul fiind aproape lamurit, va astept sa comentam impreuna si sa revedem editia integrala din Bravo ai stil sezonul 5 episodul 103, difuzata astazi 28 iunie 2019, editie ce este acum disponibila spre vizionare imediat ce incepe la tv.

Varianta 1 / Server 1.

error: Content is protected !!