Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 12 din 27 Noiembrie 2019

Florin a demonstrat de-a lungul tuturor editiilor ca este un bun inginer reusit sa dupa ca capat fiecare proiect pe care l-a primit, alaturi fiindu-i colegii sai de breasla care uneori au mai completat lipsurile prin sugestii si idei inovatoare care au dus la adevarate capodopere de constructii, au plecat cu ganduri bune si de aceasta data au dat peste Ion si Florentina care vreme de patru ani se chinuie sa isi termine singur propriul proiect de casa si abia ca reuseste cu greu sa dea inainte pentru ca in spatele lui se afla o povara singur trebuie sa faca fata tuturor problemelor, ulita satului s-a umplut de tot felul de oamenii la aparitia lui Dragos pe teren unii impresionati de viitorul sau proiect iar altii uimiti de modul in care trateaza diferitele probele ale unor oamenii simplii.

Alexandra constientizeaza faptul ca a fost parasita de mama ei inca de la o varsta frageda si chiar daca are multe de reprosat aceasta incearca sa nu mai dea importanta acestor lucruri mai ales ca il are pe tatal ei aproape care a inlocuit absolut orice lipsa chiar daca conditiile in care locuiesc sunt destul de precare, fericirea a fost mereu alaturi de ei si numai vestea imbolnavirii l-a oprit din indeplinirea visului sau de a avea o casa noua, dar acum viitorul lor este pus pe un plan ce se v-a realiza cu sacrificii din partea echipei care are de infruntat diferite probleme si de apreciat este din nou faptul ca Ion a renuntat la operatia sa pentru ca sa poata avea grija in continuare de fiica sa.

Ne-a fost dor de ei chiar daca timpul a trecut foarte repede de cand ne-am vazut si ne-a lipsit lacrimile de bucurie si chipurile oamenilor care se bucura de cum arata munca depusa pentru refacerea locuintei lor, sezonul acesta ne-am propus sa facem fericiti cat mai multi oameni, o casa pentru un zambet este un schimb corect atunci cand ne vorbim de viata unor oamenii care chiar au nevoie de ea.

Visuri la cheie 27 Noiembrie 2019

Intreaga echipa este pregatita unora le place sa picteze viitorul oamenilor care merita si asta inseamna pentru unii Visuri la cheie, altii sunt alaturi de noi pentru ca le-a fost dor de agitatia de pe teren chiar si de unele discutii in contra. In aceasta seara familia Rotaru, trei frati care nu mai pot sta impreuna si trei bunici care traiesc pentru nepoteii lor si o familie care are nevoie sa fie reunita, acum intreaga echipa Visuri la cheie au la dispozitie doar doua saptamani sa le readuca la viata casa in care cei trei frati vor locui din nou impreuna.

Visuri la cheie Sezonul 6 Episodul 12

Misiunea este una complicata, vor lucra zile la rand avand un singur scop, fiecare va reda un nou aspect fiecarui colt de camera pe care o vor face din nou locuibila de la arhitecti, designeri si constructori toti sunt decisi sa remodeleze casa in care o familie modesta si-a petrecut momente de familie unice. Povestea de astazi este desprinsa din telenovele si a emotionat intreaga echipa fapt ce a dus la ambitionarea tuturor pentru a face lucurile si mai bine decat se pricep.

Pe parcursul a 13 saptamani intreaga echipa are menirea de a face numeroase renovari in casele Romanilor avand in vedere ca in sezoanele anterioare a fost apreciata de multa lume, munca lor a fost apreciata si se vede amprenta fiecarui lucrator pe fiecare fatada de casa atat la interior cat si exterior.

O echipa de profesionisti aduce in fiecare seara de miercuri o noua editie din Visuri la Cheie Sezonul 6 Episodul 12 cu multe elemente captivante construind fiecare camin cu placere incepand din 27 noiembrie 2019 un noul proiect real si bine gandit pentru oameni simplii. (sursa: protv.ro)

Varianta 1.

error: Content is protected !!