Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 18 din 6 Februarie 2021

Razboinicii au avut de discutat in urma voturilor pe care si le-au oferit, sinceritatea a fost expusa cu fiecare detaliu, defectele unora au fost luate in vizor si in acelasi timp considerate un real dezavantaj pentru echipa. Concurentii sunt motivati mai ales ca pe traseul de astazi conteaza fiecare secunda, totusi chiar daca se doreste ca in urma fiecarei probe cei mai aprigi sa fie mai cumpatati se dovedeste contrariul, Jador inca odata strica vibe-ul ambelor echipe prin iesirile sale necontrolate.

De aceasta data castigul este cel care se puncteaza, cei care nu vor reusi sa aduca puncte vor fi luati in vizor spre nominalizare si Faimosii par sa nu aiba parte in aceasta seara de un consiliu pentru ca spun ei sunt mai pregatiti ca niciodata si in acest sens stau drept dovada antrenamentele zilnice pe care unii le practica, nici fetele nu mai fac plaja ca inaninte si i-au urmat.

Survivor Romania 6 februarie 2021 Online

Se i-au in considerare energiile care contribuie foarte mult la ridicarea moralului echipelor, felul in care echipa albastra a votat i-a determinat pe rosii sa isi faca o impresie cum la adversarii lor nu este chiar o unire asa cum se lasa de vazut, ci mai probabil ei sunt deja pusi pe diverse grupuri care cauta cumva sustinere in momentul in care sunt vizati spre eliminare. Deocamdata concentrarea este cea care conteaza, fiecare secunda isi spune cuvantul desi se pune cateodata problema sa ai si putin noroc, Starlin pare sa nu fie in cea mai buna forma, asta pentru ca are o iesire care nu-i face deloc bine si asa cum a spus si o colega a sa ar trebui sa fie mai cumpatat in anumite momente si sa aduca puncte.

O competitie in care toate instinctele omenesti sunt puse la bataie iar show-ul Survivor Romania este difuzat timp de cinci zile pe saptamana in Survivor Romania sezonul 2 Episodul 18 odata cu startul primului joc se presareaza trasee grele din 6 februarie 2021 o mare de emotii se transmite direct de pe insula.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.


Varianta 4.


Varianta 5.

error: Content is protected !!