Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 13 din 8 Aprilie 2020

Evitand sa spuna adevarul familiei, Stefan lasa un bilet in care spune ca refuza sa se trateze impotriva bolii de care sufera, intre timp Maria se accidenteaza la genunchi si este ingrijita de Amza careia ii spune ca nu are voie sa faca efort, Lili este prinsa din nou de Alin cotrobaind prin lucrurile familiei sale. Bobi nu mai rezista presiuniilor Divei si ii da replica la care se astepta mai putin, anume ca el este indragostit de Irina deci i se reconfirma ceea ce ea deja stia de la Mario si trebuie sa faca ceva in acest sens.

Ioana si sotul ei Andrei isi petrec timp impreuna, faptul ca tatal sau s-a gandit sa le imparta actiunile firmei il pune pe ganduri pe acesta, Irina este pusa intr-o situatie dificila pentru ca este convinsa ca Diva nu va renunta prea usor la cel care i-a devenit cu timpul mai mult un servitor de care se poate lipsi oricand, insa in apararea sa Bobi ii spune acesteia ca nu este o sfanta si ca a asistat fara voia sa la intreaga ei convorbire cu Mario cel pe care tot incearca sa il ascunda si sa-l puna tot timpul intr-o lumina buna.

Sacrificiul Alegerea Sezonul 2 Episodul 13

Doua aparitii noi vor schimba complet sirul evenimentelor, Diva isi doreste si ea sa aiba un copil si Bobi este uimit mai ales ca ea nu-si dorea sa-si strice corpul, Maria este intalnita de Amza intamplator si de atunci se leaga intre ei o poveste pe care multi vor incerca sa o destrame. Stefan este mai aproape de fiul sau si-i spune ca o sa faca o alegere pe care toata viata o v-a tine minte, Veorica incearca sa-si plateasca facturile ducandu-se la Diva sa-i ceara bani pentru a nu fi evacuati din casa, totul din cauza lui Leo.

Sacrificiul 8 Aprilie 2020 Online

Lili ataca orice persoana pe care o considera impediment de a ajunge la Andrei si incepe cu Robert caruia ii spune ca pentru ea nu este barbat si-l gaseste tocmai pe Alin de care se foloseste pentru a ajunge in aceasi casa cu, cel pe care si-l doreste. Alegerile sezonului 2 sunt pline de surprize iar totul incepe sa aiba cai diferite, Iris dispare din peisajul lui Amza, odata cu inceperea serialului Sacrificiul Sezonul 2 Episodul 13 in fiecare miercuri si joi 8 Aprilie 2020 de la aceasi ora 20.00 doar pe Antena1.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!