Romanii au talent Sezonul 11 Episodul 7 din 26 Februarie 2021

Emotia pozitiva aduce aminte de cele mai tari momente de pana acum din acest show, pasiunea se imbina perfect cu talentul in momentul in care visurile nu isi mai ofera continuitate, fiecare bucatica din momentele prezente pe scena este savurata si toata lumea tinde sa creada ca tot ce este comercial merge la aceasta emisiune insa adevarul este ca ofera oamenilor simplii sansa de a veni spre a-si indeplini unul din visuri, asta chiar daca in aparenta pare sa fie doar pentru un segment anume de public.

Este intr-adevar sezonul concurentilor alesi si mai ales al tinerilor care vin in numar mare pentru a face spectacol dar si pentru a lupta pentru premiu care nu este deloc de evitat, frumusetea acestor vremuri parca a facut din acest sezon unul demn si care a impresionat cu fiecare editie, oameni simpli ale caror ocupatii sunt total diferite de ceea ce vin sa prezinte pe scena au parte de realizari.

Romanii au talent 26 Februarie 2021 Online

Meritele sunt apreciate si primesc rasplata pe masura, pana si ceea ce pare imposibil uneori se poate iar Daria primeste un buton auriu si merge impacata direct in semifinala pe merit deosebit.
Sanse mari in lupta pentru suprematia talentului se ofera fiecarui concurent in parte, artisti perfecti intra pe scena si vor demonstra cu adevarat cum este sa detii un talent pe care multi nu il pot imita.
Intram decisi pe scena si imaginea pe care o vedem este placuta.
De aceasta data avem doua zile de difuzare care sa atraga si mai mult publicul pentru a viziona cele mai trasnite si talentate momente, de la oameni simplii si fara vreun fel de pregatire pana la cei mai buni cascadori isi vor testa si proba talentul obtinut nativ ori prin multa munca, vrand sa obtina aprecierea juriului si implicit o calificare catre etapele de preselectie pentru marea finala.

Alaturi de cei mai buni jurati cu o pregatire de exeptie dam startul catre aventura Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 7 din 26 februarie 2021 de la ora 20.30 continua aparitia talentelor neobisnuite cu performante incredibile.

Varianta 1.


Varianta 2.

error: Content is protected !!