Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 12 din 24 Aprilie 2020

Oamenii care au venit sa trimita povestea mai departe asa ar trebui sa faca toti cei care se simt liberi lasand totul sa zboare dincolo de orice limita impusa de propria infatisare, un zece perfect nu inseamna un numar anume care sa egaleze valoarea cifrelor ci un tot care sa la aiba pe toate acolo vei gasi pe cei care sunt dispusi sa isi intreaca orice efort inclusiv din punct de vedere artistic toti cei de acasa se implica odata cu starile concurentilor si o sa fie foarte greu la ales de aceea se tot incearca sa mai reduca din numere si deja se anunta o batalie crancena, desi Florin spune ca ar mai trebui sa astepte putin pentru ca vor urma si alte povesti de orice natura care sa le schimbe destinul unor oamenii simplii veniti cu gandul de a lua marele premiu dar si de a arata intregii tari ca talentul pe care il au poate intrece orice limita impusa de firea umana.

Diferit in totalitate si cu multe promisiuni vom avea un sezon de nota zece, asa ne este promis Romanii au talent Sezonul 10 care a fost anuntat fulgerator si ce o sa ne ofere un spectacol total pe ringul prezentatilor vor intra pe rand numere ale caror executie aveau sa fie imposibile, voci impresionante insotite de dansuri de exceptie vor face legatura stransa cu ambitia pentru ca la final sa inceapa preselectia celor mai buni pentru o finala de povesti. Fiind un sezon dedicat aniversarii sunt asteptate surprize dar si locuri speciale cu recompense pentru primii zece concurenti care se vor califica in semifinale.

Romanii au talent 24 Aprilie 2020 HD

Ce este diferit de precedentele sezoane se pot enumera de la decor, lumini si reguli. Astfel ca, celebrul golden buzz se v-a dubla si daca pana acum prin apasarea lui doar patru concurenti se puteau bucura de calificare directa in semifinale, acum vor fi opt oferind sanse duble dar si locuri in etapa imediat urmatoare. Show-ul Romanii au talent s-a putut bucura de audiente maxime in fiecare an si a fost difuzat timp de doua luni in primele saptamnii au loc auditiile, ulterior totul se muta catre etapele eliminatorii si de selectare a celor mai bune momente.

Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 12

Reamintim ca sezonul trecut a creat multa discutie iar castigatorul Emil Rengle a reusit o performanta uimitoare avand deja o cariera ca si coregraf dar si prezentator de emisiuni de dans, dovada ca si dupa terminarea difuzarii concurentii au devenit celebrii si au folosit premiul pentru dezvoltare personala, fapt ce pe unii i-a ajutat si au reusit pe plan profesional, valoarea premiului fiind in continuare neschimbat. Alaturi de cei mai buni jurati cu o pregatire de exeptie dam startul catre aventura Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 12 din 24 Aprilie 2020 de la ora 20.30 continua aparitia talentelor neobisnuite cu performante incredibile.

Varianta 1.

error: Content is protected !!