Destine ratacite episodul 225 din 23 aprilie 2020

Sujata a pregatit ladoo pentru a sarbatorii Diwali, Mata gi e trista ca va dura putin fericirea lor Prem ii zice lui Simar ca va fi bine totul curand. Siddhart e suparat pe Roli care merge la el pe terasa, Roli zice ca-i pare rau lui Siddhart. Ea ii arata o jucarie care canta dar Siddhart da sa plece. El zice intreaba de ce il evita ca ea nu stie cand vine si cand merge la lucru si ca nu l-a sunat, Roli zice ca nu avea semnal si ca este incompleta fara el. Ea plange apoi, Siddhart ii cere scuze ca a facut o sa planga, Siddhart e sunat de seful de la birou el pleaca apoi ajunge la birou unde incepe sa lucreze.

Roli se gandeste la el ea nu doarme e 12 noaptea, Naina ajunge si ea la birou si darama raftul cu dosare pe Siddhart insa doar dosarele cad Siddhart tine raftul, Roli tot asteapta dar el nu vine a doua zi Siddhart aduce cafea lui Naina. El ii zice ca l-a ajutat si ii multumeste Mata gi face slujba in templul casei, Siddhart ajunge la Roli apoi Kushi apare deodata cand Simar sa puna bindi pe Anjali.

Destine ratacite episodul 225 din 23 aprilie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 225 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 23 aprilie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!