Romanii au talent Sezonul 11 Episodul 6 din 22 Februarie 2021

Aventura se intoarce prin diverse cai si momente care impresioneaza, de la oamenii ai legii care vin sa isi urmeze pasiunea pentru dans si pana la oamenii simpli care inca nu si-au gasit rostul in viata, toti vin intr-o demonstratie de forta care i-a aproape cu asalt juriul si odata cu el scena, unii s-au pregatit de acest concurs inca din pandemie iar invatarea lor a dat roade ale caror talente sunt demne de recunoscut.

Este sansa pe care viata o ofera odata cu acest concurs, de a evada din cercul in care te simti incatusat si pe undeva se stie ca este o portita pentru a scapa de acolo, Romanii au talent ofera posibilitatea oamenilor sa se expuna in cea mai buna lumina, si vedem momente alese pentru unii este un moment decisiv iar sezoanele aduc de fiecare data noi persoane si talente pe care nu le-am mai vazut niciodata.

Romanii au talent 22 Februarie 2021 Online

Sanse mari in lupta pentru suprematia talentului se ofera fiecarui concurent in parte, artisti perfecti intra pe scena si vor demonstra cu adevarat cum este sa detii un talent pe care multi nu il pot imita.
Intram decisi pe scena si imaginea pe care o vedem este placuta iar faptul ca vedem juratii ca se ridica in picioare nu este deloc intamplator, inseamna ca unii reusesc sa-i starneasca emotiile aparent ascunse in sine.
De aceasta data avem doua zile de difuzare care sa atraga si mai mult publicul pentru a viziona cele mai trasnite si talentate momente, de la oameni simplii si fara vreun fel de pregatire pana la cei mai buni cascadori isi vor testa si proba talentul obtinut nativ ori prin multa munca, vrand sa obtina aprecierea juriului si implicit o calificare catre etapele de preselectie pentru marea finala.

Alaturi de cei mai buni jurati cu o pregatire de exeptie dam startul catre aventura Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 6 din 22 februarie 2021 de la ora 20.30 continua aparitia talentelor neobisnuite cu performante incredibile.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.

error: Content is protected !!