Destine ratacite episodul 530 din 22 februarie 2021

Champa se simte rau, Simar merge la Vikrant si zice sa fie dusa la spital, capetenia nu lasa sã fie dusa, Champa are dureri mari ea tipa de durere. Deodata nu se mai aude Daksha Ba iese şi zice ca amandoi au murit si Champa si copilul apoi sotul ei zice ca au omorat-o pe mama fetei lui, Roli il bate cu parul, ea il bate pana cade jos ea zice ca acum ii pasa dupa ce a murit? Barbatii spun de fete ca trebuie sa plece. Simar zice femeilor sa nu taca, apoi capetenia primeste biletul scris de Daksha lui Prem ieri de la un copil, capetenia zice ca Daksha Ba a tradat ca le-a zis baietilor de Simar si Roli, Daksha Ba se revolta in fata lui si zice ca femeile muncesc pe rupte acolo.

Ea zice sa le ajute zeul pe fete ca au venit acolo, ca de azi femeile vor ridica vocea impotriva barbatilor, Daksha Ba zice ca femeile sunt la fel de capabile ca barbatii si zice sa o omoare daca asa trebuie. Capetenia zice ca le va pedepsi pe Daksha si pe Roli, Siddanth cu Prem merg in padure unde vine un sarpe, Vikrant zice lui Simar ca Prem nu o va gasi, sarrpele pleaca de la Siddanth, Simar zice lui Roli ca le-a salvat pe el, Roli zice ca nu o lasa sa cedeze in fata lui Vikrant, Simar zice ca razboiul lor continua, dar nu vrea ca cineva sa mai moara, ea zice ca se va casatori cu Vikrant.

Destine ratacite episodul 530 din 22 februarie 2021 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 530 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 22 februarie 2021 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!