Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 7 din 20 Martie 2020

Secretul juriului este acela de a gasi talente cat mai diferite este imposibil sa fii obiectiv dar dintre cei patru se gaseste unul care sa fie diferit, reactiile sunt uneori contra si Andra vrea sa creada ca este deja calita dupa atatea sezoane si este un pic mai puternica fiind o echipa trecuta prin multe incercari grele si dificile, se incearca sa mai reduca din numar pentru ca nu se poate califica toti mai departe, Calinescu daca nu ar fi dur nu ar putea fi asa cum se vede iar diferentele dintre ei fac, ca spectacolul sa iasa bine dar si ca spectacoul sa iasa exact asa cum trebuie, in ceea ce priveste golden buzz-urile este o usurare avand la dispozitie doua fiind foarte fericiti ca il pot apasa de doua ori si orice vizita pe scena bucura pe fiecare in parte Andy porneste cu asteptari la drum si cand le pune pe toate la un loc doreste sa obtina un zece perfect.

Diferit in totalitate si cu multe promisiuni vom avea un sezon de nota zece, asa ne este promis Romanii au talent Sezonul 10 care a fost anuntat fulgerator si ce o sa ne ofere un spectacol total pe ringul prezentatilor vor intra pe rand numere ale caror executie aveau sa fie imposibile, voci impresionante insotite de dansuri de exceptie vor face legatura stransa cu ambitia pentru ca la final sa inceapa preselectia celor mai buni pentru o finala de povesti. Fiind un sezon dedicat aniversarii sunt asteptate surprize dar si locuri speciale cu recompense pentru primii zece concurenti care se vor califica in semifinale.

Romanii au talent 20 Martie 2020 HD

Ce este diferit de precedentele sezoane se pot enumera de la decor, lumini si reguli. Astfel ca, celebrul golden buzz se v-a dubla si daca pana acum prin apasarea lui doar patru concurenti se puteau bucura de calificare directa in semifinale, acum vor fi opt oferind sanse duble dar si locuri in etapa imediat urmatoare. Show-ul Romanii au talent s-a putut bucura de audiente maxime in fiecare an si a fost difuzat timp de doua luni in primele saptamnii au loc auditiile, ulterior totul se muta catre etapele eliminatorii si de selectare a celor mai bune momente alaturi de cei patru jurati stand in fata tuturor filmarilor si sunand pe fiecare in parte pentru ale da vestea.

Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 7

Reamintim ca sezonul trecut a creat multa discutie iar castigatorul Emil Rengle a reusit o performanta uimitoare avand deja o cariera ca si coregraf dar si prezentator de emisiuni de dans, dovada ca si dupa terminarea difuzarii concurentii au devenit celebrii si au folosit premiul pentru dezvoltare personala, fapt ce pe unii i-a ajutat si au reusit pe plan profesional. In acest timp cat auditiile au loc filmarile sunt atent efectuate prin toata tara iar semifinala si implicit finala este difuzata in direct, valoarea premiului fiind in continuare neschimbat. Alaturi de cei mai buni jurati cu o pregatire de exeptie dam startul catre aventura Romanii au talent Sezonul 10 Episodul 7 din 20 Martie 2020 de la ora 20.30 continua aparitia talentelor neobisnuite cu performante incredibile pline de energie.

Varianta 1.


Varianta 2.error: Content is protected !!