Destine ratacite episodul 190 din 19 martie 2020

Sujata zice lui Prem ca nu se poate convinge de ideea asta cu mama surogat ca ea nu poate vedea asta ca o alternativa si se indeparteaza de Prem. A doua zi familia e la masa, Simar zice ca fara acordul mamei soacre ei nu merg la spital. Sujata zice ca accepta decizia lui Prem si a lui Simar insa ea are o conditie, ca una din nurori sa poarte copilul lui Simar. Familia e uimita, Uma cu Pari refuza, Simar zice apoi ca nu mai vrea nici un copil, Mata gi zice ca nu conteaza de unde e femeia. Sujata zice ca nu, si ca daca una dintre nurori nu vrea asa ramane si gata. Roli zice ca va purta ea copilul lui Simar, toti se uita mirati. Siddhart merge cu Roli in camera sa vorbeasca. Roli zice s-o sustina, el zice ca nu poate. Prem zice lui Simar ca este mai bine sa fie Roli ca va fi sub ochii lor. Desi Siddhart zice lui Roli ca nu e de acord, Roli o minte pe Simar si zice ca Siddhart a acceptat. Prem Simar si Roli vin jos la familie, Prem spune ca Roli va da nastere copilului lor, familia e uimita. Mata gi zice ca daca toti sunt de acord ea nu poate zice nu. Prem suna la doctorita pentru programare si spune ca merg la clinica pentru ceva teste. Lui Siddhart nu-i place ce a facut Roli, mai apoi Simar zice lui Roli ca a fost la doctor iar maine trebuie sa mearga ea. Simar spune ca a lasat rezultatele in masina. Familia tine slujba pentru Simar, Prem si Roli sa le mearga bine. Prem e sunat de la firma sa plece acolo la ceva intalnire. Veeru le duce pe Simar si Roli la clinica.

Telenovela cu o poveste interesanta in spatele a tot ce se vede, ne este adusa in fiecare seara de vineri si pana duminica si promite sa fie captivanta chiar de la primele episoade, mai exact Destine ratacite este introdus in grila de programe de pe National tv si aduce un surplus de intamplari bazate pe fapte din viata reala. Inca de la primele imagini serialul prezinta povestea de viata a nu mai putin de doua surori pe numele lor Simar si Roli, fete obisnuite care la un momentdat isi creaza un rost in viata fiecare casatorindu-se facand parte dintr-o familie respectata si care devin un exemplu de nurori pentru familia Bharadwaj.

Destine ratacite episodul 190 din 19 martie 2020 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa. Va asteptam aici unde in continuare puteti viziona intregul episod sus mentionat. Vizionare placuta mai jos! 😉

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 190 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 19 martie 2020 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

<

error: Content is protected !!