Puterea Dragostei din 25 Ianuarie 2021 Episodul 183

Alex starneste casa cu o veste pe care o da colegilor sai, acesta a spus ca Alexandra ar fi zburat prin visele sale semn ca aceasta este placuta de el, Codrut pare sa fie certat cu aceasta inca de la primele ore ale diminetii si faptul ca fetele il saluta pe acesta o deranjeaza pe Alexandra. Nicos ii spune lui Codrut sa recunoasca ca o place pe Daiana si sa termine tot circul pe care il face insa este contra-zis cum de fapt el si-ar fi adus iubita pe Meda si i-a spus tot ce sa faca pentru a atrage atentia celorlalti dar si pe cea a publicului, eliminarea lui Rares scoate la iveala unele amicitii create in casa si care unele sunt de fapt false iar Codrut ii reproseaza Andradei sa nu mai intervina in anumite discutii pentru ca prietenii ei pe care ea ii considera nu sunt deloc asa cum par.
Prietenia dintre Marinescu si Andrada este luata la rost de Aya, iar aceasta ii spune ca viitoarea lui iubita ar fi vrut sa se duca la hotel cu Rares si in acest sens are si dovezi, insa potentiala sa iubita primeste incredere deplina iar Maria l-a asigurat de anumite chestii care acum pare sa fie in totala contradictie cu tot ce se petrece in casa. Alexandra o roaga pe Aya sa inceteze sa mai deschida gura pentru ca tot ce spune nu este constructiv iar aceste reprosuri ii pot aduce probele si nu este cazul sa intervina in anumite relatii care nu o privesc.

Schimbat in totalitate dupa ce a avut de invatat de pe urma povestilor a doua serii de concurenti, show-ul „Power of Love” intra in linie dreapta cu noi participanti in etapa de cunoastere din Puterea dragostei Sezonul 3, niciunul dintre fostii concurenti nu vor mai aparea pe micul ecran avand pana si prezentatoarea diferita Cristina Mihaela este noua gazda pe care o vom intalni in fiecare zi de luni la aceasi ora.

Puterea dragostei 25 ianuarie 2021 HD

Daca pana acum nu am obtinut un cuplu care sa plece impreuna si cu planuri de viitor direct din platoul de filmare, in acest sezon se pune accent mai mult pe seriozitatea celor ce vor intra pe rand in casa dar si modificari care vor fi introduce ca urmare a tuturor experientelor traite de-a lungul celor doua sezoane pentru a evita repetarea lor dar si pentru a oferi materiale de calitate acestea vor fi discutate chiar dinainte fara alte obiectii.

Formatul in sine ramane neschimbat, si chiar inainte de a-si anunta ierirea Mante a tinut sa-i spuna cateva cuvinte colegei sale de breasla dar si o rugaminte de a-i asculta pe viitorii concurenti inainte de toate si sa le ofere suport cand au nevoie la fel cum si ea a facut mereu. Nefiind prea multe de spus decat sa traim cu speranta ca vom avea ceva diferit de pana acum dam start la Puterea dragostei Sezonul 3 episodul 183 transmisa acum 25 ianuarie 2021, exact asa cum ne-am obinuit la numai cateva momente de la rularea sa pe ecran.

Editie integrala.

error: Content is protected !!