Puterea Dragostei din 18 Februarie 2021 Episodul 207

Imediat dupa aparitia lui Seya in casa, Alexandra a decis sa-i interzica acesteia sa aiba contact cu iubitul ei Codrut, mai mult aceasta se pare ca are deja cateva cunostinte in casa, lupta dintre Marinescu si Andrei continua si astazi acestia isi arunca diverse acuzatii de falsitate insa nimic nu se lasa cu dovezi. Seya trebuie sa cheme pe cineva in camera rosie iar decizia este una dificila, asta pentru ca prin gestul ei poate atrage cumva o serie de critici asa ca il alege pe Cazi probabil ca este singur si nu are un cuplu in casa. Fetele o privesc cu suspiciune pe Alexandra mai ales ca o banuiesc ca s-ar fi indragostit pe ascuns de Alex iar acum nu stie cum sa se scoata din cercul acuzatiilor, casa baietilor se transforma in loc de joaca, una pe care multi nu o apreciaza asta pentru ca se exagereaza mult, se arunca cu lucruri si diverse obiecte prin casa facand un adevarat razboi, fapt ce denota ca nu-i intereseaza asa de mult mobilierul pe care ulterior trebuie sa-l plateasca fiecare dintre ei. Trecand peste Adriana pare sa nu mai asculte deloc de sora ei Alexandra, iar Cristian este luat la rost de aceasta reprosandu-i ca orice ar face ea nu este bine si sa-i explice care sunt intentiile sale reale. Mariana pare retrasa din relationarea cu, Comanici fapt pentru care o vedem mereu singura iar motivul ar fi seria de iesiri pe care acesta ar fi avut-o cu diverse fete pe la hotel iar cea mai reala faza a fost poza prin care se afisa cu o fata.

Schimbat in totalitate dupa ce a avut de invatat de pe urma povestilor a doua serii de concurenti, show-ul „Power of Love” intra in linie dreapta cu noi participanti in etapa de cunoastere din Puterea dragostei Sezonul 3, niciunul dintre fostii concurenti nu vor mai aparea pe micul ecran avand pana si prezentatoarea diferita Cristina Mihaela este noua gazda pe care o vom intalni in fiecare zi de luni la aceasi ora.

Puterea dragostei 18 februarie 2021 HD

Daca pana acum nu am obtinut un cuplu care sa plece impreuna si cu planuri de viitor direct din platoul de filmare, in acest sezon se pune accent mai mult pe seriozitatea celor ce vor intra pe rand in casa dar si modificari care vor fi introduce ca urmare a tuturor experientelor traite de-a lungul celor doua sezoane pentru a evita repetarea lor dar si pentru a oferi materiale de calitate acestea vor fi discutate chiar dinainte fara alte obiectii.

Formatul in sine ramane neschimbat, si chiar inainte de a-si anunta ierirea Mante a tinut sa-i spuna cateva cuvinte colegei sale de breasla dar si o rugaminte de a-i asculta pe viitorii concurenti inainte de toate si sa le ofere suport cand au nevoie la fel cum si ea a facut mereu. Nefiind prea multe de spus decat sa traim cu speranta ca vom avea ceva diferit de pana acum dam start la Puterea dragostei Sezonul 3 episodul 207 transmisa acum 18 februarie 2021, exact asa cum ne-am obinuit la numai cateva momente de la rularea sa pe ecran.

partea 1 de la ora 11.


partea 2 de la ora 17.

error: Content is protected !!