Puterea Dragostei 9 Martie 2020 Ep 232

Ligi spune despre Philip ca este imatur si ca nici nu are idee, ironiile acesteia nu se opresc si nu se stie daca dincolo de ele au un motiv anume totusi acesta mentioneaza ca desi ei s-au despartit imediat a doua zi aceasta vorbea cu altcineva iar Oprica intervine si spune ca de fapt si el este vinovat ca s-ar fi pupat cu Berna. Totusi Ligi nu doreste sa forteze nota pentru ca declara ca nu ar putea sa o faca fericita Philip undeva unde nu are rost, Gabriel ii spune Oprica sa-l scoata din ecuatie pentru ca nu vrea sa aiba dispute cu Sergio asta dupa ce personal i-a spus ca-i place de el, totusi vrea sa lupte pentru Ligi ca-i place de ea, Mantea intervine si spune ca Philip ar avea si el o parte de vina pentru ca s-a jucat mai mult cu ea. Turcu si Roxana sunt despartiti dupa show-ul oferit in gala unde aceasta si-a denigrat in toate felurile posibile iubitul si mai mult a fost tot timpul pe cearta, astazi pare a fi liniste intre cei doi si nu-si mai ofera atentia de odinioara.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei 9 martie 2020 HD

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune? Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea. Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 232 difuzata astazi 9 martie 2020, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie completa.

error: Content is protected !!