Puterea dragostei 24 decembrie 2018 episodul 31

Ceea ce vreau eu sa spun, este ca eu nu inteleg cum poate o fata care de abia scotea 2 vorbe cand era cu Madalin in fata camerelor si dupa sa fie asa directa. Poate eu nu aveam nimic cu fata asta ca si l-a dorit pe None o noapte, dar faptul ca ea in casa este intr-un fel iar dupa filmari este total altfel, uite ca mi-am permis sa zic unele lucruri, de la fata care se intimideaza in fata unui barbat la fata care propune s** barbatilor prin toate colturile, e cale lunga. Pana la urma, cum e Bianca de fapt?

Ștefania concurenta de la emisiunea Puterea Dragostei de la Kanal D Se pare că place este se plimbă pe la televiziuni acum câteva luni a filmat pentru Capcana Seducției și se pare că a avut un iubit dar nu o chema Ștefania o chema Altfel ce să mai înțelegem Oare și Puterea Dragostei pentru ea este un show doar să apară putem spune că este falsă.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 31 din 24 decembrie 2018 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 31 difuzata astazi 24 decembrie 2018, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Bianca a facut ce a simtit ca a iubit un neghiob fara sentimente si un fals, ca de aia se numeste Puterea dragostei, sa iti arati sentimentele unu fata de altul doar nu esti statuie.

UPDATE! EPISODUL ESTE COMPLET.

error: Content is protected !!