Puterea Dragostei 21 iunie 2020 Ep 336

O simpla gluma aparent fara sens a facut-o pe Daiana sa cada de pe direct cu fata de podea, acesta spune ca o doar piciorul in urma impingerii sale de catre Marius de pe scena, Gabriel a fost cel care i-a oferit suport si chiar i-a fost alaturi. Inainte de acest moment actiunile aceluasi personaj au fost analizate cu privire la intentiile sale referitor de Ramona, confruntarea dintre Marius si Pirui a continuat relatia lor pare sa devina si mai ostila aceasta spune ca de fapt el era nervos si ca de fapt ea nu s-a certat din cauza lui cu restul fetelor, Berna a aruncat in aer teoria dragostei iar Gabriel pare sa fie indragostit pe bune de Ramona iar acesta i-ar fi spus ei acest lucru, Marius crede ca Ramona il simpatizeaza si ea insa nu a vazut nimic concret si nici nu simte in acest moment sa faca o relatie cu el. Ella se pare ca de cate ori vorbeste Ramona cu Gabriel pe camera se baga peste ei fara voia lor de fapt unii ar spune ca de fapt ea este cea care starneste mereu discutii si diferite probleme in casa, si atunci cand altii isi spun parerea despre ea imediat se supara si devine tensionata cand i se spune ceva.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei 21 iunie 2020 HD

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune? Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 16:00, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea. Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 336 difuzata astazi 21 iunie 2020, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Partea 1 de la ora 16.


Partea 2 de la ora 19.

error: Content is protected !!