Puterea Dragostei 2 Septembrie 2019 Sezonul 2 Ep 43

Cum putea Livian sa fie cu Andreea, va imaginati cu ce ochi ar fi privit-o mama lui, si plus de asta, ea are 31 şi el 24. Nici nu sufera comparatie cum e cu Bianca, sunt si potriviti ca varsta si chiar se iubesc, ce rost mai au toate comentariile. Nici nu au fost cuplu, au fost doar un inceput de cunoastere, lui nu i-a placut cum se calarea cu Jador si i-a spus de nenumarate ori si in direct, ca mai face Andreea asa niste crize si mahalagisme parca ar avea si copil cu el sunt degeaba, dupa ce a umblat si cu taica-su.

Sunt atat de multe afirmatii cum ca Bianca s-a bagat intre ei, dar ei nu aveau o relatie, erau in cunoastere! Acum Bianca si Livian au un cuplu iar Andreea se tot baga intre ei.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Puterea dragostei 2 septembrie 2019 HD

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 43 difuzata astazi 2 septembrie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie integrala.

error: Content is protected !!