Puterea Dragostei 2 August 2019 Sezonul 2 Ep 17

Livian devine tinta tuturor fetelor din casa, o sa fie un adevarat razboi intre ele, Andreea face un mic scandal cand aude ca Bianca il place pe acesta, Livian crede ca Andreea il cauta cu privirea tot timpul pe Jador.

Pana la ei nu am simtit nimic din partea nici unui cuplu .Mi s-au parut doi tineri foarte frumosi care isi transmiteau sentimente vizual. Ochii Biancai sunt ferestre larg deschise spre sufletul ei. Am vazut luminite jucause si in ochii lui. Nu ii cupleaza nimeni si nici nu este sigur ca ei se vor cupla insa joaca lor este foarte frumoasa. Pe de alta parte Andreea a fost cea mai deschisa la jocul cu privitul in ochi si la atingerea mainilor. Si ea are un potential sentimental foarte bun. Pe Livian il vad prea copil fata de ea.

Sezonul 2 din Puterea Dragostei sau dupa formatul „Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Puterea dragostei 2 august 2019 HD

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 17:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei Sezonul 2 episodul 17 difuzata astazi 2 august 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

Editie completa.

error: Content is protected !!