Puterea Dragostei 19 ianuarie 2019 Episodul 54

Oameni buni, incetati cu nebunia asta cu None! Mai rau ii faceti Biancai si dati satisfactie fix cui nu trebuie!! Nu o place si punct! Ei o sa-i treaca. Sa invete din greseli, sa nu le mai repete, sa prinda mai multa incredere in ea, sa-si termine studiile si cu banutii stransi sa-si deschida afacerea aia de care tot vorbeste.

Viata nu e doar roz…ca parul ei, trebuie sa treci prin multe sa te maturizezi. Emisiunea asta e benefica pentru ea din multe puncte de vedere! Cred ca va reusi sa se schimbe, se va mobiliza si va face lucruri misto pe viitor!

Trecand pe langa faptul ca uneori None se comporta ca la 14 ani, cu para, dar zice de altii, sau laudaros ca ma ‘place’ femeile, el spune din cand in cand lucruri bune despre Adrian, dar am Impresia ca ii lipseste taria de caracter sa fie impotriva valului de ura si invidie din casa si sa fie el insusi. Castiga lasand ego-ul la o parte. Nu stie totusi cand sa se bage in discutii si ia partea unora din casa exact cand nu este momentul.

Power of Love”, este reality show-ul matrimonial la care oamenii simpli vin pentru a-si gasi marea iubire si sa isi traiasca o frumoasa poveste de dragoste fara prejudecati, emisiunea este special facuta pentru acest lucru si in prima faza vor fi 6 femei dar si tot atatia barbati care vor sta sub acelasi acoperis insa separat si care vor avea numai cateva ore in decursul unei zi unde se pot vedea, acestia nu au voie sa se vada decat in ‘Casa dragostei’ fiindu-le interzis orice intrevedere in afara de casa.

Puterea dragostei episodul 54 din 19 ianuarie 2019 HD.

Totodata publicul va avea si el un rol foarte important, favoritii lor vor putea fi votati saptamanal si vor castiga in fiecare saptamana cate un premiu in bani, pentru a putea fi unul/una dintre castigatori concurentii trebuie sa-si castige segmentul de public prin felul lor.

Marea dilema si intrebare la care nu prea se gaseste asa usor un raspuns ar fi, oare se poate naste o adevarata poveste de iubire intre doi oamenii necunoscuti doar petrecandu-si cateva ore in fiecare zi unul alaturi de celalalt fara sa aiba un alt fel de interactiune?

Ei bine, acesta este si scopul acestei emisiunii, vom putea vedea exact in fiecare zi de luni si pana vineri, de la orele 11:00 si 13:00 si Sambata, de la ora 15:30, emisiunea este un pic asemanatoare cu o alta emisiune care in trecut a mai fost pe micile ecrane insa sub un nou format mult mai atragator si plin de emotie dar si iubire a-l care-i sens concurentii sunt cei care trebuie sa-i dea, emisiunea este prezentata de catre Andreea Mantea.

Acestea fiind deja stiute si bine puse la punct, va invit astazi sa urmarim prima editie din Puterea dragostei episodul 54 difuzata astazi 19 ianuarie 2019, emisiune disponibila in format hd la cateva ore de la difuzarea pe micile ecrane.

UPDATE! Episodul este complet.

error: Content is protected !!