Motivul pentru care Wonder Super Mario Bros a luat patru ani să fie finalizat

Jocurile 2D cu Mario încă pot deveni hit după zeci de ani. Nu poți să nu iubești Super Mario.
În plus, este printre cele mai ușor de jucat jocuri din acest an. O rețetă anterioară cu personaje amabile a fost folosită pentru a crea Super Mario Bros Wonder.

În mod surprinzător, Mario Bros. Wonder este la fel de așteptat ca Assassins Creed Mirage, Starfield sau Baldurs Gate 3. În plus, a apărut mult înainte de anticipare.

Serios? Ce altceva poți găsi nou într-un joc 2D în care aceeași poveste este reluată în repetate rânduri? Prințesa răpită de Bowser.

Astfel, când am deschis consola, am rămas captiv în lumea lui Super Mario în câteva ore. care este oarecum diferit.

S-a lucrat continuu timp de aproximativ patru ani la acest joc, pentru o consolă care se apropie de sfârșit. În plus, unii dintre cei care au fost implicați în proiect au lucrat și la primul joc Super Mario din 1985.

Din fericire, tema jocului de astăzi nu mai este prințesa. Toți personajele din joc, inclusiv Mario, Luigi, Peach, Prințesa Daisy, Toad și Yoshi, sunt prezenți la începutul jocului și sunt invitați la o petrecere organizată de prințul Florian pentru Floarea Minune, Wonder Flower. Cu toate acestea, Bowser apare și fură planta în timpul ceremoniei cruciale.

Este logic că avem capacitatea de a salva lumea, altfel de ce am cheltui atât de mulți bani pe joc? Este fascinant că avem capacitatea de a juca cu oricare dintre personajele menționate mai devreme. Putem juca simultan cu până la patru jucători.

Înțelegem cât de inventivi au fost producătorii și artiștii jocului, deoarece s-a lucrat la el timp de aproape patru ani fără un termen limită. În ciuda faptului că este o lume în două dimensiuni, avem capacitatea de a interacționa cu background-ul, de exemplu, putem folosi acele conducte și să nu uităm că Mario este un instalator de meserie care ne poate duce în diferite locații, cum ar fi în planul îndepărtat.

În caz contrar, jocul este același, în care trebuie să mergem printre inamici de la stânga la dreapta. Cu toate acestea, având mai multe puteri, ne face mai ușor să trecem fiecare nivel.

Jocul durează aproximativ zece ore până îl terminăm. ceea ce este rezonabil.

Super Mario Bros Wonder este disponibil pentru Nintendo Switch și costă 250 de lei.

error: Content is protected !!