Las fierbinti sezonul 14 episodul 3 din 18 septembrie 2018

Giani sa saturat de taximetrie si se pare ca isi gaseste si un potential cumparator pe nimeni altul decat Dorel, care este dornic sa vada imprejurimile la inceput platindu-i lui Giani o cursa de 50 de lei, dar asta nu e tot, acesta ii spune ca sa il duca unde vrea el, iar Giani , baiat destept il duce exact unde ii este lui mai usor.
Las fierbinti sezonul 14 episodul 3 din 18 septembrie 2018
Intre timp acesta il intreaba daca are bani, iar Dorel raspunde ca are si imediat ii plaseaza si pacaleala, Giani il intreaba daca nu este interesat de firma lui de taxi, pentru ca o vinde, asa ca sa mai faca si altul un ban.

Insa ce nu stie Dorel este faptul ca Giani este inchiriat lui Dalida pentru cateva zile, asa ca Dorel trebuie sa-i faca toate cursele lui. Dalida, il critica pe Giani pentru ca nu o ajuta la sacosele pe care le are in mana, ii reproseaza ca, in ciuda faptului ca sunt la tara poate fi si el un domn, si stie ca nu are putere mare, dar totusi este barbat si ar trebui sa o ajute..Giani cedeaza si o ajuta pana la urma.

Intre timp Ardiles este prins intr-o discutie aprinsa intre cele doua doamne care il are in grija, si in acel moment intervine si Robi caruia ii este foame si cere de mancare, dupa ce a mancat 3 portii de ciorba mai vrea inca o portie de tocanita si nu reuseste sa o primeasca pe gratis.

Ardiles se enerveaza cand cele doua femei se iau la cearta si intervine prin a le da ordine sa se duca in bucatarie sa aduca tuica si sa faca, curatenie si apoi sa vina sa le spuna care dintre ele este mai panarama.

In aceasta seara de marti vizionam Las fierbinti sezonul 14 episodul 3 din 18 septembrie 2018 editie completa incepand cu ora 20.30.

error: Content is protected !!