Las fierbinti sezonul 14 episodul 15 din 30 octombrie 2018

Dorel vrea sa participe si el la concursul de cantareti, primarul Vasile este euforic, Dorel ii spune ca il recomanda vocea si ca sa ii dovedeasca incepe sa fredoneze cateva melodii care vizibil il emotioneaza pe Primarul Vasile, ascunzand aceste emotii prin caracterul sau impunator.
Las fierbinti sezonul 14 episodul 15 din 30 octombrie 2018
Actori care isi interpreteaza in mod ideal rolurile lor, printre care se numara urmatorii:
– Vasile – Primar al comunei, si un mare ideolog cand vine vorba de banii si combinatii in care el sa iasa intotdeauna in avanataj, problemele personale si le pune pe primul lor chiar si la serviciu si cand vine vorba de ale cetatenilor se gaseste intotdeauna variante de omitere a solutiei.
– Giani, este baiatul tipic cu scoala vietii si cu talente italiene, principala sa ocupatie fiind combinatiile de orice tip, prin care sa isi faca cumva viata dar si sa agate posibile partenere de viata, insa in ciuda acestui fapt, de fiecare data da gres fara doar si poate pentru ca uneori prostia si lacomia nu fac o buna treaba.
– Bobita, mare talentos, patron si un baiat stilat care se foloseste de prostime pentru a prospera in afacerea sa, un bar in mijlocul satului cu, de toate pentru toti, si acesta are o pasiune pentru imbogatirea de pe o zi la alta.
– Dorel, frate cu Bobita, un barbat in toata firea dar prea timid pentru a putea sa-si exprime in mod corect vorbele, de fapt este un baiat scolit insa increderea in prientii lui il fac sa cada de prost, ca si ceilalti doreste sa fie cineva si pentru asta este dispus sa riste orice.
– Robi, este politistul din comuna care asigura in permanenta linistea si ordinea in satul fierbinti, prieten bun cu primarul si cu Bobita.

Urmareste primul serial de comedie pura, din Las fierbinti sezonul 14 episodul 15 din data de 30 octombrie 2018 doar marti si joi seara, incepand de la ora 20:30 numai aici.

– Dalida, secretara lui Vasile primarul si o buna sfatuitoare pentru cei napastuiti de problemele vietii, fara prea multa scoala este o buna coordonatoare a tuturor proiectelor din primarie.
– Gianina, este genul de fata care nu pune la socoteala intamplarile din sat, putin prostuta si plina de ea, crede ca poate ajunge un model lucrand in permanenta la cum arata, nu-i prea place viata la tara dar trebuie sa accepte ca acolo s-a nascut si vrea in viitorul apropiat sa se mute la Bucuresti.
– Celentano si Firicel, doi prieteni foarte buni, mereu pusi pe sotii, lui Celentano ii place foarte mult muzica este un bun ajutator si mereu oferta un sfat bun insa bautura il face sa fie mereu euforic, Firicel este un barbat complet, cu sotie, casa si masa, putin hot de fire si nu ezita sa ofere suport prietenului sau Celentano cand vine vorba de un pahar.
Intre dorinta si placere se naste pasiunea, Bobita este indragostit de Gianina, Dorel are un talent nativ si o voce de indiviat, Aspirina se cearta cu directoarea scolii, urmareste din nou Las fierbinti sezonul 14 episodul 15 de martie seara 30 octombrie 2018 integral HD.
)
UPDATE! Episodul este disponibil integral. Vizionare placuta.
Varianta 1 / Server 1 (Episod Complet) => 46 MINUTE.

Varianta 2 / Server 2 (Episod Complet) => 46 MINUTE.

error: Content is protected !!