iUmor ExtraViral din 28 iulie 2019

Editia in care micutzu a facut furori dar si alti concurenti care au convins cei trei jurati ca au umor la standarde inalte, acesta l-a reprezentat pe Coco, cel care nu a reusit sezoane la rand sa treaca macar cu un like, astazi publicul o va primi si pe cea mai blanda concurenta care a fost pe aici numele ei il stim prea bine pentru ca a reusit chiar sa castige un sezon iUmor numele acesteia fiind Doin Teodoru care a intrat pe scena la inceput rusioasa si cu un pretext.

Si de aceasta data ne vom bucura de multe momente care pe alocuri vor starni rasul sau altele ne vor impresiona, formatul ramane acelasi in cautare de umoristi, vom vedea cum juratii rand pe rand vor scoate de la concurentii care sunt mai ‘tari’ de gura si care in loc sa isi demonstreze talentul umoristic prefera sa intre in discutii aprinse pe teme personale sau nu cu juratii, care cu siguranta vor avea pentru fiecare dintre ei o replica, dar si dislike-urile bine meritate pentru a reveni si sezoanele ce vor urma poate unii dintre ei si vor invata lectia, uitandu-se in reluare la iUmor Sezonul 6.

iUmor 28 Iulie 2019

Daca pana acum nu v-a convins ca acest reality show este pe bune, sezonul 6 o sa va faca sa va indragostiti de el, replici acide dar si momente wow vor cuprinde scena dar si hohote de ras, aplauze si suspans in cadrul noului sezon, ce poate fi urmari in fiecare seara de duminica.

iUmor ExtraViral Episodul 10 Editie Speciala

Deja stiti bine, cei care primesc trei like-uri merg mai departe si vor avea sansa de a putea intra in semifinala si ulterior in marea finala unde se vor bate la propriu in cele mai bune glume si momente care vor starni umorul dar si care vor primi cele mai multe voturi si aprecieri.
Co-prezentatorii emisiunii acestui sezon sunt de aceasta data Dan Badea si Serban Copot care vor face intrarea fiecarui concurent in parte numai cum ei stiu.

Incepem si astazi cu noua editie din iUmor, difuzata astazi 28 iulie 2019, cu multe suprize atat pentru concurenti cat si pentru cei care sunt acasa.

error: Content is protected !!