Iubirea invinge Episodul 2 din 11 Decembrie 2020

Prerna duce ofranda lui Anurag, ea greseste camera si intra un camera lui Naveen, asa zis frate a lui Mohini. Mohini e mama lui Anurag, Naveen pare fermecat de Prerna, Anurag apare si zice ca nu este camera lui, Prerna da ofranda lui apoi jos afla ca Naveen a venit de la Londra, seara toti merg la acel cort facut din nou de familia Prernei, Mohini cumpara de la familia lui Prerna si ii umileste zicand ca a facut asta la recomandarea fiului ei. Anurag leaga sfoara de la cort dar o scapa din cauza prietenei lui Prerna, aceasta apare si-l ajuta cu sfoara.

Naveen apare la cort vremea se strica la fel ca ieri cand el apare Naveen aduce o esarfa lui Prerna si i-o pune pe cap el zice cum i-a rupt esarfa dimineata, mai apoi Prerna se arde cu carbuni Naveen sare cu batista Anurag vede. Prerna trage mana ei apoi pleaca, Naveen tot in fața lui Prerna se perinda, tatal lui Prerna afla ca nu primeste banii pe terenul lui ca e inundat tare si e de nefolosit pentru urmatorii ani el se necajeste fiindca are imprumut la Dl. Moloy tatal lui Anurag, Naveen vrea apoi sa puna sindoor pe Prerna zeita se supara si da un carbune la piciorul lui, el nu apuca sa puna si merge la Mohini si i-o arata pe Prerna zicand ca o vrea pe aceasta.

Iubirea invinge Episodul 2 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 2 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 11 decembrie 2020 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

 

 

error: Content is protected !!