Iubirea invinge Episodul 19 din 12 februarie 2021

Moloy vrea sa le indice cumva politiei ca hotii sunt acolo dar ei cred ca a fost o farsa, Anurag cu Prerna dau cu o minge in masina politiei si striga dupa ei, hotii aud Anurag cu Prerna sunt prinsi de hoti, unul din ei merge jos la politie si zice ca Anurag se juca cu mingea Mohini zice sefului hot ca Anurag e istet si iute, Anurag ii impinge pe hoti si fuge cu Prerna. Politistul se gandeste pe masina ca poate chiar sunt hoti ca Anurag nu era jos atunci, Anurag cu Prerna inchid pe cei doi hoti ce erau dupa ei, seful lor sparge vasele apoi zice ca daca Anurag nu vine jos o omoara pe mama lui. Anurag ajunge jos omul zice ca cineva trebuie sa moara, hotul indreapta pistolul spre Anurag dar nu are gloante, apoi el merge la Mohini, Prerna pune firul de la instalatie pe jos si hotii se curenteaza.

Dar apoi isi revin si o iau pe Prerna, Naveen merge dupa sotia lui, Anurag prinde un hot pe urma politia apare si prinde hotii, Anurag vede apoi ca telefonul lui s-a stricat unde erau dovezile impotriva lui Naveen, Anurag vede cum se imbratiseaza cu sotia lui, Naveen observa ca a fost vazut. Anurag zice lui Naveen ca stie ca Madhuri e sotia lui, Naveen recunoaste ca e sotia lui nu cumnata lui.

Iubirea invinge Episodul 19 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 19 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 12 februarie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!