Iubirea invinge Episodul 17 din 5 februarie 2021

Anurag vine jos la mama lui şi la Naveen si la femeia respectva, este Diwali, Prerna citeste notificarea cu imprumutul unde scrie suma de 1 milion jumate de rupii, adica forate multi bani, hartia cade jos sora ei o i-a Prerna se teme sa nu citeasca, ele merg jos Prerna pune mana pe notificare. Mohini apare la ei apoi Naveen, acesta este imbracat in costum cu ochelari, Anurag o suna pe Prerna si zice ca Naveen va fi descoperit in curand, Naveen apare la ea si spune ca diseara sa vina la slujba. Mai apoi familia Prernei cu ea vin la Anurag acasa, Naveen vine la Prerna si nu o lasa sa mearga spre Anurag, doi idoli scumpi aunt adus de Mohini la templu, niste hoti vor sa fure idolul zeitei Lakshmi.

Ei se vor da dansatori, Anurag cu Prerna isi ureaza Diwali fericit, mai apoi Prerna il duce pe Anurag deoparte, Anurag vede ca Prerna e geloasa, hotii se deghizeaza ca dansatori, preotul zice cine va face slujba la momentul de bun augur va fi binecuvantat, sora lui Prerna zice lui Anurag de scrisoare, ea crede ca e scrisoare de dragoste, matusa lui Rajesh vine cu el Prerna i-a binecuvantare de la ea. Matusa zice ca Prernei ii sta bine langa Anurag ca ar face un cuplu frumos, Prerna simte ceva cand huliganii trec pe langa ea, hotii vad idolul scump, ei vor sa fure idolul si seiful.

Iubirea invinge Episodul 17 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 17 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 5 februarie 2021 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!