Iubirea invinge Episodul 135 din 31 Martie 2022

Anurag cu Prerna vorbesc, aceasta zice crezi ca ma joc cum ai facut tu cu Komolika, eu nu fac asta matusa ii vede vorbind. Anurag zice nu ai ce spune, nu vezi cat de mult te iubesc ca pot ascunde dar dinautrul meu nu, Shivani vine acolo matusa o cheama pe Prerna, Anurag zice Iubirea invinge mereu, Shivani zice ca tot ii spune asta? Anurag zice doar s-a casatorit nu e straina, Anurag merge la Bajaj, el se gandeste la Prerna, Anurag zice in sfarsit esti dupa gratii, Bajaj zice nu esti amuzant. Anurag zice Prerna ma iubeste si a lasat totul pentru mine, Anurag zice ca el tot acolo va fi, acesta zice ca o vrea pe Prerna.

Si ca Bajaj vrea inchisoarea, Anurag pleaca invitatele lui Mohini pleaca, Prerna e acolo Mohini le prezinta pe matusa lui Bajaj si de Bajaj zice ca este inchis matusa ii zice apoi lui Mohini ca ar trebui sa multumeasca lui Bajaj si Prernei ca Anurag e bine matusa zice de ce Moloy e in scaun? Mohini zice matusii sa nu o trimita pe Prerna pentru ajutorul lui Bajaj ca asa au fãcut si ei, Anurag duce acasa pe Shivani, aceasta spune ce ai zis lui Bajaj, Anurag se da jos, el zice lui Shivani imi lipseste ceva? Shivani zice cand accepti adevarul, Anurag spune clar Prerna ma iubeste pe mine.

Iubirea invinge Episodul 135 Online

Fiecare poveste de dragoste are in spate diverse momente si trairi care isi fac loc pentru a putea trece cu bine peste orice situatie insa de situatia prin care trece cuplul Anurag Basu si Prerna Sharma este una dificila si greu de inteles pentru unii desi la prima vedere par a fi cuplul perfect situatia lor devine grea cu fiecare moment pe care si-l petrec impreuna, scanteia dintre ei a pornit de pe bancile scolii acolo unde fiecare si-a dat seama ca au o scanteie reciproca insa relatia lor este cumva oprita sa evolueze odata cu aparitia lui Komolika Chaubey o femeie rea cum o descrie unii, aroganta si care ar face orice pentru a desparti unele cupluri pe care ea prinde ura.

Kasautii Zindagii Kay este imaginea realitatii actuale prin care iubirea si ura se imbina iar rezultatul este de fiecare data neasteptat, incepand de astazi va asteptam sa vedem Iubirea invinge Episodul 135 care este difuzat de doua ori pe saptamana astazi 31 martie 2022 de la ora 20.00 disponibil la noi imediat dupa vizionare.

Varianta 1.

error: Content is protected !!