Exatlon sezonul 2 episodul 48 din 2 noiembrie 2018

Ma intreb daca razboinicii nu realizeaza ca sunt filmati, pentru ca inaintea meciului cu Mexic toti au zis ca ei nu fac echipa cu faimosii, iar dupa meci au zis ca faimosii sunt de vina, pai daca voi uitati ce-ati declarat inainte de meci si credeti ca faimosii, nu stiu ce-ati declarat, noi ce-i de acasa am vazut toate inregistrarile si noi suntem prosti, dar nu ma mai mira nimic la razboinicii, daca si de Paula care nu stiu daca a vorbit de doua ori si neavand de ce sa se lege au zis ca are o privire aroganta.
Exatlon sezonul 2 episodul 48 din 2 noiembrie 2018
Daca nici mama lui Iulica nu isi mai recunoaste fiul, inseamna ca lautarul si mula au reusit sa-l transforme in ce au vrut ei, pacat pentru ca ii tanar si in loc sa-si faca o cariera sportiva se maimutareste la televizor, si se ia dupa doi oameni care au venit sa se afirme si sa iasa din anonimat. Pacat ca au reusit sa o faca si pe Beti sa gandeasca ca si ei si vad ca si Doru incepe sa le faca jocul, mai urmeaza Corina care deocamdata rezista, iar Madalina are zilele numarate la exatlon.
Sper ca parintii razboinicilor sunt mandrii de odraslele lor.

Exatlon este prima emisiune din Romania care a introdus publicului acest format, si care inca de la primul sezon a reusit sa atraga tot mai multi fani, poate si din cauza faptului ca la acest show a aderat tot mai mult oamenii din randul vedetelor dar si sustinatori a-i acestora. Emisiunea se imparte in doua categorii de jucatori si anume, cate 10 intr-o echipa vor fi zece vedete si restul oamenii simplii, vedetele facand parte din ambele tabere, practic 2 echipe cu oamenii diferiti fara a se tine cont de profesie sau aptitudini ori experienta.

Vizioneaza aici reluarea din emisiunea ta favorita, Exatlon Romania sezonul 2 episodul 48 din data de 2 noiembrie 2018 COMPLET HD.

Scopul lor este acela de a se duela si a castiga cat mai multe probe, aducand astfel puncte echipei si care vor primi beneficii, pana acum in sezonul trecut am vazut cum o vedeta a castigat marele premiu, fara prea multa experienta a trecut peste orice obstacol si a reusit chiar sa invinga sportivi de perfomanta, dovada ca nu trebuie sa fii super erou pentru a castiga concursul tot ce trebuie sa faci este sa ai rabdare, perseverenta si mai ales strategie.

Un concurent strategic are de castiga mai mult decat unul care este doritor de a-si arata musculatura sau experienta pe care a dobandit-o de-a lungul timpului in cariera sa, fie ca vorbim de sportivi sau de oamenii simplii.

Ati observat ca Iulian cand vorbeste mai mult gesticuleaza, Alin doar atat poata sa spuna noi ne-am dorit mai mult sa castigam, iar Otvos la fiecare joc spune acest joc este cel mai important pentru noi. Oare nu au inspiratie sau mai mult nu pot? Urmareste editia din Exatlon sezonul 2 episodul 48 editie din data de 2 noembrie 2018 integrala si in reluare numai aici, imediat dupa ce ruleaza la tv.

UPDATE: Partea 1 => 1 ORA si 24 MINUTE.

Partea 2 => 1 ORA si 3 MINUTE.

error: Content is protected !!