Destine ratacite sezonul 2 episodul 121 din 18 Noiembrie 2022

Reema zice ca din cauza lui Simar iar e o ruptura intre ea si Vivaan si acum ii zice “asa zisa sotie”, ca a incercat totul sa intre in gratiile tuturor dar pentru ca e sora ei nu poate, Reema zice avea camera asta acum nu o mai are, Reema zice sa ia tot, ea i-a hainele de pe pat, Simar zice ca nu vrea sa le faca probleme, Aarav zice ca vor pleca iar Vivaan zice ca ea se preface ca daca l-ar iubi ar sti ca inima lui nu poate fara Simar si Aarav, Vivaan zice ca merge unde merg ei sa stea ea aici in camera ca prima data e a lui Aarav camera apoi a lui, Vivaan zice de actele de divort si mai tine minte? Ca se pot reface actele sa isi revina Reema zice stai ca este o casatorie nu-i gluma, Vivaan zice asa-i, Aarav zice ca sa nu faca asta pentru el, Reema deschide usa iar Chitra aproape cade ea zice ce fac fratii si surorile, Reema da patura lui Simar, ea zice ca e loc destul pe jos, Chitra zice pe jos nepotul cel mare? Vivaan zice ca vor dormi unde trebuie ca pot ei dormi pe jos cu Reema.

Chitra zice apoi ca nu au voie sa vorbeasca cu ei, ea urla la ei sa plece, Aarav vede pe bunica pe hol ea inchide usa ei, Aarav zice ca Simar o stie pe bunica, Vivaan zice ea stie pe toti, Simar zice ca va face orice sa-i ierte, Gitanjali devi zice lui Chitra ca vrea sa stie tot ce se intampla in camera aia ca doar o scapare sa aiba, Vivaan face ceva surpriza pentru Aarav. Aditi vorbeste cu Gagan el vrea sa vina acolo Aditi zice sa nu vina, Sandya vine la Aditi ea zice ca va bate de acum inainte la usa, Aditi zice cu ce au gresit cei doi daca au venit, Gajendra zice cu ce au gresit? ca el a mers la Avinash cu cererea pentru Simar si de ce a dat sperante false, Sandya zice ca a trimis-o pe Reema cu poze si de ce nu a zis ca mai simte, Gajendra zice ca e tradatoare si mincinoasa si cand a spus Simar ca-l iubeste pe Aarav, cui a spus?? Sandya zice ca putea sa-i spuna soacrei ei, ca nu ar fi facut ceva pentru ea? Aditi zice nu spui ca esti mama ei atunci cum nu ai stiut.

Destine ratacite sezonul 2 episodul 121 din 18 noiembrie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si in frunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite, vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite sezonul 2 Episodul 121 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 18 noiembrie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

%%EMBED_HIDE_SERVER1%%
Varianta 2.

%%EMBED_HIDE_SERVER2%%

error: Content is protected !!