Acces direct din 27 Martie 2020 Online

Dupa ce a reusit sa impresioneza o tara intreaga, acum Veronica se poate lauda ca a ajuns sa fie o vedeta completa asta dupa ce noul ei hit creat impreuna cu Axinte a reusit sa ocupe prima pozitie pe retelele de socializare si a fost preluat imediat devenind viral in doar cateva ore de la lansare. Telenovela noastra a degenerat dupa ce Viorel iar a fost atras de dansatoarea din platou asa ca l-a bagat direct in izolare dar si intr-o sedinta de terapie de cuplu, asa ca i-a oferit doua variante sa aleaga intre ea si fata pe care deja are o fixatie iar Viorel ii spune ca pe ea o alege numai sa nu reactioneze cum a facut cu o seara in urma vorbind urat si chiar tipand pe el cu toate ca nu a facut nimic, Vuplita spune ca in loc sa o respecte pe ea a dat bir cu fugitii imediat ce a aparut in platou si chiar a ajutat-o sa isi aranjeze vestimentatia in timp ce se uita in oglinda. Mesajul transmis de Viorel a fost ca Emy sa nu-l mai caute deloc pentru ca sotia lui s-a simtit jignita iar ce s-a intamplat intre ele acesta nu mai stie pentru ca a fost imediat alungat de langa focoasa blondina inapoi in redactie.

In fiecare dupa amiaza de luni si pana vineri emisiunea Acces direct aduce subiecte ce sunt dezbatute in direct alaturi de alti jurnalisti, psihologi si alte persoane care incearca sa desluseasca anumite adevaruri sau sa ajute persoanele care apeleaza la acest gen de reality show, pe parcursul anilor emisiunea a devenit populara incat a reusit sa isi pastreze locul pe micile ecrane si sa aiba parte de un succes. Prezentatorii nu se feresc sa prezinte subiectele zilei exact asa cum vin, unele dintre ale au fost emotionante, pe alocuri dramatice si fara alte cosmetizari ale intamplarilor.

De-a lungul timpului telespectatorii au inteles formatul si au primit in fiecare zi fiecare tema astfel ca a devenit cea mai vizionata emisiune cu audiente uneori record, prezentatorul Mirela Vaida mentine ca de fiecare data sirul evenimentelor sub control si incearca pe cat posibil sa inteleaga dorintele dar si unele rezolvari ale cazurilor venite zilnic, si de multe ori sunt momente de maxima tensiune ce necesita interventia celor din platou pentru a gasi sensul tuturor intamplarilor. Oameni veniti de prin toate colturile lumii au gasit rezolvari la probleme si unii chiar si-au regasit sperante la unele cereri de ajutor, in preajma sarbatorilor tematica este schimbata si sunt aduse cazuri sociale care sunt prezentate spre ajutorare si prin promovarea lor oamenii au inteles ca tot ce vedem pe micile ecrane este adevarat si nu este un show regizat.

Acces direct din 27 Martie 2020 HD

Pe parcursul editiilor vor fi doua afisari de personaje, evenimente ori cazuri si se incearca incadrarea lor in timpul maxim oferit de cateva ore drept pentru care uneori este necesar revenirea pe acel subiect si in ziua urmatoare iar in cel mai special caz se poate revedea acelasi subiect chiar si pana la sfarsitul saptamanii. In intervalul difuzarii emisiune este lider de audienta de fiecare data reusind sa plaseze pe loc secund acelasi format de pe posturile concurente. Astfel astazi avem programat spre vizionare de la ora 17 inca o editie din sezonul nou Acces direct din data de 27 martie 2020 transmisa dupa orele 19 in fiecare seara de luni si pana vineri unde dezvaluim in premiera noutati si ce se mai intampla in frumoasa noastra tara.

Partea 1.

error: Content is protected !!