Acces direct din 14 Mai 2020 Online

Deciziile pe care cuplul vedeta le iau sunt schimbatoare si traiesc in fiecare zi cate o poveste si merg mai departe cu orgoliile dar undeva nu se potrivesc lucrurile si cineva da gres si oricat de mult s-a incercat prin diferite moduri si jocuri de cuplu sa se apropie de realitate nu se stie daca depind de unul dintre ei sau daca vor sa mearga mai departe in acest mariaj cu toate ca au trecut peste criza problemelor in familie. Disparitia buletinului pare sa fi fost una dintre strategiile de recucerire a Veronicai toate venite din partea sotului ei Viorel, daca intr-adevar aceasta nu-si mai dorea sa fie cu el il lasa sa plece acasa ieri dupa ce acestia s-au intalnit in camera de protocol a emisiunii si din intreaga poveste pare sa fie doar una dintre strategiile ei prin care se joaca cu aproape toti, Viorel simte ca sotia lui este pregatita sa plece fara el iar sentimentele fata de el par sa fie schimbate. Suparat pe intreaga situatie Viorel refuza sa vorbeasca inclusiv cu parintii sai care l-au sunat sa afle despre cum sunt iar ei ii trateaza cu indiferenta dand vina pe Veronica care i-a facut rau.

In fiecare dupa amiaza de luni si pana vineri emisiunea Acces direct aduce subiecte ce sunt dezbatute in direct alaturi de alti jurnalisti, psihologi si alte persoane care incearca sa desluseasca anumite adevaruri sau sa ajute persoanele care apeleaza la acest gen de reality show, pe parcursul anilor emisiunea a devenit populara incat a reusit sa isi pastreze locul pe micile ecrane si sa aiba parte de un succes. Prezentatorii nu se feresc sa prezinte subiectele zilei exact asa cum vin, unele dintre ale au fost emotionante, pe alocuri dramatice si fara alte cosmetizari ale intamplarilor.

De-a lungul timpului telespectatorii au inteles formatul si au primit in fiecare zi fiecare tema astfel ca a devenit cea mai vizionata emisiune cu audiente uneori record, prezentatorul Mirela Vaida mentine ca de fiecare data sirul evenimentelor sub control si incearca pe cat posibil sa inteleaga dorintele dar si unele rezolvari ale cazurilor venite zilnic, si de multe ori sunt momente de maxima tensiune ce necesita interventia celor din platou pentru a gasi sensul tuturor intamplarilor. Oameni veniti de prin toate colturile lumii au gasit rezolvari.

Acces direct din 14 mai 2020 HD

Pe parcursul editiilor vor fi doua afisari de personaje, evenimente ori cazuri si se incearca incadrarea lor in timpul maxim oferit de cateva ore drept pentru care uneori este necesar revenirea pe acel subiect si in ziua urmatoare iar in cel mai special caz se poate revedea acelasi subiect chiar si pana la sfarsitul saptamanii. Astfel astazi avem programat spre vizionare de la ora 17 inca o editie din sezonul nou Acces direct din data de 14 mai 2020 transmisa dupa orele 19 in fiecare seara de luni si pana vineri unde dezvaluim in premiera noutati si ce se mai intampla in frumoasa noastra tara.

Varianta 1.

error: Content is protected !!