Destine ratacite episodul 904 din 3 Martie 2022

RADHA suna pe mama ei de pe telefonul fix dar nu stie numarul, Simar o suna de pe mobil si se preface ca este mama ei, Radha se bucura Roshni vede ca Billo rani suna pe Vaidehi ea zice cine o fi asta apoi Roshni zice lui Simar ca Kushi o ajuta pe Vaidehi, Simar zice Kushi? ea este cu Vaidehi, Simar vede apelurile de la Kushi, ea suna Simar aude cum ea cu Vaidehi au facut accidentul de la templu cu masina, Roshni sincronizeaza telefonul ei cu al lui Vaidehi pentru a inregistra apelurile, Vikram e nervos pe ceva asociat matusa zice sa se calmeze ea ii da apa Vikram zice nu ca vede Anjali matusa merge la el, acesta zice matusa? aceasta zice ca Anjali nu e pentru tine ca face ce vrea ea mereu, matusa zice de divort. Vikram zice destul, Vaidehi vede ca nu e telefonul ei Roshni cu Simar sunt pe hol sa aduca telefonul inapoi, Roshni arunca telefonul care cade pe pat PYUSH vine si zice aici e telefonul pe pat Vaidehi zice ca a vazut pe Roshni in oglinda, Vikram zice ca Anjali e sotia lui ca e incomplet fara ea, el zice destul, avea dreptate Anjali ca vrei sa ne desparti, Anjali vine si aude, Vikram zice lui Anjali imi pare rau, de azi nu mai vorbesc cu matusa, Vikram jura ca e doar al ei.

Anjali se bucura, el spune sa uitam tot matusa este nervoasa, mai tarziu PYUSH cu Vaidehi ajung undeva la un avocat, Kushi suna iar Vaidehi minte pe PYUSH ca suna de la firma de telefoane, Kushi zice apoi lui Vaidehi ca avocatul va face treaba buna, Kushi zice de ce nu ai mai raspuns mai devreme, Roshni a inregistrat pe Vaidehi ce a vorbit mai apoi PYUSH e la avocat cu Vaidehi, Saroj zice lui Simar cã Anjali i-a distrus relatia cu fiul ei Vikram ca educatia ei a esuat, Simar zice ca va vorbi cu ea, Saroj zice nu voi face eu ce trebuie mai apoi Roshni cu Simar vor sa arate lui PYUSH inregistrarea din telefon. Dar nu o au fiindca este doar muzica, Simar zice da era inregistrarea lui PYUSH.

Destine ratacite episodul 904 din 3 martie 2022 HD

Situatia in schimb are parte de o intorsatura care schimba totul in vietile celor doua fete, insa chiar si asa acestea nu se lasa mai prejos si infrunta orice rau fara sa se gandeasca la vreo eventuala consecinta, si chiar reusesc sa rezolve probleme majore in familia lor si lupta pentru a mentine armonia si linistea in casa.

In Destine ratacite sau (Sasural Simar Ka) vedem cum se schimba foarte usor oamenii din prieteni in rivali, dragostea transformandu-se in ura, asteptarile au parte de tradari si sperantele aduc numai suferinta, chiar si asa in cele trei zile de difuzare a telenovelei intamplarile prezentate inca de la inceput vor fi captivante iar seria evenimentelor va fi una uimitoare pe parcurs. Asadar, va invitam sa urmarim Destine ratacite Episodul 904 disponibil acum spre vizionare cu traducere difuzat astazi 3 martie 2022 de la ora 19.00 imediat dupa meteo numai pe Nationaltv.

Varianta 1.

error: Content is protected !!